Hjem > Kontakt os

Er I nysgerrige efter at vide, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed?

Kontakt os

Danmark

Kontakt Søren Selnæs direkte eller ring til vores hovednummer på +45 35 12 10 00, alternativt send en e-mail til kontakt@brightmill.dk.

Søren Selnaes - Country Manager & Executive Recruiter

Søren Selnæs

Country Manager & Executive Recruiter

Kort om Søren

Søren er ansvarlig for Brightmill i Danmark. Han har arbejdet som konsulent og leder i over 25 år. Hans erhvervserfaring omfatter executive search, talent management og executive outplacement i tæt samarbejde med velrenommerede virksomheder i alle nordiske lande.

Sverige

Kontakt os direkte eller ring til vores hovednummer for Sverige på +46 10-10 10 10 150, alternativt send en e-mail til kontakt@brightmill.se.

Sanna Stjernenfall - Executive Recruiter

Sanna Stjernenfall

Executive Recruiter

Om Sanna

Sanna er en erfaren rekrutteringskonsulent med speciale i executive search, headhunting, karrierevejledning og mentoring. Hun har studeret Innovation og Transformation på IHM Business School og er uddannet i flere personligheds- og motivationstestværktøjer.

Linda Hempel Gustafson - Ececutive Recruiter

Linda Hempel Gustafson

Executive Recruiter

Kort om Linda

Linda har 15 års erfaring fra rekrutteringsbranchen og har specialiseret sig inden for headhunting og search. Hun har hentet ledere og seniorspecialister ind til de fleste brancher og sektorer, og hendes leveringsdygtighed sikrer succesfulde kundepartnerskaber. Hun er uddannet fra IHM Business School.

Martin Svedar - kommerciel direktør

Martin Svedar

Kommerciel direktør

Om Martin

Martin har solid erfaring inden for executive search, ledelsesudvikling og karriererådgivning. Han har arbejdet som leder inden for en lang række områder og brancher, som f.eks. IT, Finans og HR og har en god forståelse for de udfordringer, lederen står over for i sit daglige arbejde. Martin har også arbejdet som underviser og forelæser på Göteborgs Universitet.

Hanna Eidem - Chief Operating Officer og Partner, Brightmill

Kort om Hanna

Hanna er partner hos Brightmill og har tidligere arbejdet som rekrutteringskonsulent, erhvervsjurist og administrerende direktør. Hun har desuden flere års bestyrelseserfaring fra den almennyttige sektor. Hun er uddannet jurist med sprog og psykologi som sidestudier. Hanna har boet i Moskva i syv år og taler flydende russisk.

Henrik Engstam Phalén - CEO og Partner, Brightmill

Henrik Engstam Phalén

CEO & Partner

Kort om Henrik

Henrik har været administrerende direktør for Brightmill siden 2011. Han har 20 års erfaring fra ledende stillinger inden for konsulent- og rekrutteringsbranchen. Han har en baggrund fra flere velrenommerede globale selskaber og har en bachelorgrad i systemvidenskab. Henrik har boet og arbejdet i Singapore og Taiwan.