Hjem > Kontakt os

Er I nysgerrige efter at vide, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed?

Kontakt os

Danmark

Kontakt Søren Selnæs direkte eller ring til vores hovednummer på +45 35 12 10 00, alternativt send en e-mail til kontakt@brightmill.dk.

Søren Selnaes - Country Manager & Executive Recruiter

Søren Selnæs

Country Manager & Executive Recruiter

Kort om Søren

Søren er ansvarlig for Brightmill i Danmark. Han har arbejdet som konsulent og leder i over 25 år. Hans erhvervserfaring omfatter executive search, talent management og executive outplacement i tæt samarbejde med velrenommerede virksomheder i alle nordiske lande.

Sverige

Kontakt os direkte eller ring til vores hovednummer for Sverige på +46 10-10 10 10 150, alternativt send en e-mail til kontakt@brightmill.se.

Sibar Maraha – Chefsrekryterare

Sibar Maraha

Executive Recruiter

Om Sibar

Sibar har solid erfaring fra HR og rekruttering i den offentlige sektor, og hun har derudover erfaring med Executive Search. Hun har studeret pædagogik med fokus på voksne og arbejdsliv (personalvetenskap) ved Uppsala Universitet og er uddannet i en række personlighedstests.

Josefin Dufbäck, Chefsrekryterare & Content Manager

Josefin Dufbäck

Executive Recruiter & Content Manager

Om Josefin

Josefin har tidligere arbejdet som rekrutteringskonsulent og konsulentchef, og hun har også stor erfaring som marketingmedarbejder i forskellige brancher. Josefin er specialiseret i projektledelse, kommunikation og brand reviews. Hun har studeret på Bergs School of Communications.

Linda Hempel Gustafson - Ececutive Recruiter

Linda Hempel Gustafson

Executive Recruiter

Kort om Linda

Linda har 15 års erfaring fra rekrutteringsbranchen og har specialiseret sig inden for headhunting og search. Hun har hentet ledere og seniorspecialister ind til de fleste brancher og sektorer, og hendes leveringsdygtighed sikrer succesfulde kundepartnerskaber. Hun er uddannet fra IHM Business School.

Hanna Eidem - Chief Operating Officer og Partner, Brightmill

Kort om Hanna

Hanna er partner hos Brightmill og har tidligere arbejdet som rekrutteringskonsulent, erhvervsjurist og administrerende direktør. Hun har desuden flere års bestyrelseserfaring fra den almennyttige sektor. Hun er uddannet jurist med sprog og psykologi som sidestudier. Hanna har boet i Moskva i syv år og taler flydende russisk.

Henrik Engstam Phalén - CEO og Partner, Brightmill

Henrik Engstam Phalén

CEO & Partner

Kort om Henrik

Henrik har været administrerende direktør for Brightmill siden 2011. Han har 20 års erfaring fra ledende stillinger inden for konsulent- og rekrutteringsbranchen. Han har en baggrund fra flere velrenommerede globale selskaber og har en bachelorgrad i systemvidenskab. Henrik har boet og arbejdet i Singapore og Taiwan.