Hjem

>

Services

>

Interim produktionschef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim produktionschef

Vi matcher den rette person til ethvert behov

Bredt netværk af kandidater i hele Danmark

Mere end 10 års erfaring inden for interim management

Altid hurtige processer og høj kvalitet

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Har du brug for en interim produktionschef?

Vores interim managers har stor erfaring inden for forskellige fremstillings- og procesindustrier. Med fokus på produktivitet, kvalitet, sikkerhed og omkostninger kan en interim produktionschef både lede og udvikle drift og medarbejdere i retning af erklærede mål. Mange af vores interim managers er vant til at iværksætte og systematisk drive forbedrings- og udviklingsprocesser. Har du brug for en Change Manager for at minimere kvalitetsmangler og omkostninger? Ønsker du at øge effektivitet og kundetilfredshed? Vi har interim konsulenter med specialistkompetencer inden for Lean, Six Sigma, 5S og Kaizen.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Vattenfall
Coor Service Management
Unilabs
NKT HV Cables
Axfood
Stena Recycling

Interim konsulent hurtigt på plads

Ved interimrekruttering skal tingene gå hurtigt. Men det skal stadig gå rigtigt for sig. Vi plejer at sige, at vi kan præsentere kvalitetssikrede kandidater inden for et par dage. Vi har en digital systemunderstøttelse, der gør det lettere for vores executive recruiters at opretholde kvaliteten af deres arbejde. De har alle mange års erfaring med kompetencebaseret rekruttering inden for interim management og arbejder målrettet for at sikre, at tingene går hurtigt med det rigtige resultat.

Med en kombination af forretningsforståelse og lydhørhed sikrer vi, at Brightmills rekrutteringsprocesser er præget af professionalisme og en høj leveringshastighed. Vores kandidater befinder sig over hele Danmark er nøje udvalgt til at matche de opgaver, vi tilbyder dem. Det, kombineret med vores gennemprøvede search processer, betyder, at vi ved, at vi har det, der skal til for at tilbyde vores kunder den rette konsulent til at dække deres behov.

Løft vidensniveauet og øg udviklingstempoet

Det er ikke usædvanligt at styrke sit team med en specialist fra tid til anden. En måde at gøre det på er at hente en en interim manager ind som en tidsbegrænset ressource. De fleste af vores kunder fortæller, at vidensniveauet i gruppen bliver løftet, når man henter en erfaren interim konsulent ind. Det skyldes, at vores kandidater ud over solid faglig ekspertise ofte kommer med både brancheerfaring og lang erhvervserfaring. Det betyder, at de har en god forståelse for, hvilke udfordringer der kan være, men også ideer til, hvordan disse kan håndteres.

Lad en erfaren interim konsulent hjælpe med at kaste nyt lys over en situation og bruge deres omfattende erfaring til at sætte sig hurtigt ind i arbejdet og begynde at levere resultater! Sådan kan en interim manager både bidrage til vidensudvikling og være katalysator for udvikling i din organisation.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Vi holder, hvad vi lover

Vores arbejdsmetoder er effektive og moderne. Vores målrettede kvalitetsarbejde gør, at vi ved, hvad vores kunder har brug for og ønsker. Med over ti års erfaring inden for interim management er vi blevet et af de førende interim bureauer i Norden. Vores mål er at hjælpe dig hurtigt og effektivt med at finde den rette interim konsulent til at løse dine behov. Vi ved, at de rette kompetencer hos vores konsulenter skaber værdi for vores kunder! Derfor arbejder vi målrettet på at levere værdi hver dag.

Når du hyrer Brightmill, får du en erfaren og pålidelig leverandør af interim services – kort sagt, en sikker samarbejdspartner.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Jeg fik en fantastisk konsulent på kort tid, perfekt match!

Patrik Gemzell, Getinge

Verificeret

Hanna hos Brightmill var lydhør og dygtig til at finde ud af, hvilke kompetencer vi havde brug for, og hun var derefter i stand til at præsentere egnede kandidater til opgaven. Vi er glade!

Anne Sarsten, Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Værdiskabelse med interim

Står du over for et chefskifte, eller er der behov for en større transformation? Måske står du over for konkrete forretningsmæssige udfordringer, som skal tages vare på? Under alle omstændigheder er en interimsløsning en effektiv og nu velafprøvet måde at håndtere den slgs situationer. Det giver vores kunder mulighed for at imødegå de udfordringer, de står over for, med en høj grad af fleksibilitet.

Ved at træffe beslutningen om at ansætte en kvalificeret interim konsulent kan du med kort varsel få en erfaren manager med dokumenteret ledelseserfaring ind, som hurtigt kan gå operationelt ind i en klart defineret opgave og skabe resultater.. Sådan kan en interim specialist bidrage til både vidensudvikling og værdiskabelse.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim produktionschef

Vi har en solid rekrutteringsproces, hvor vi kvalitetssikrer vores kandidater gennem kompetencebaserede interviews, baggrundskontrol og referencetagning.

Vi forsøger aldrig at præsentere så mange kandidater som muligt og præsenterer normalt kun de to eller tre bedste kandidater til opgaven.

Nej. Som interim bureau med et stort netværk af kandidater kan vi sende alle opgaver i udbud. Det betyder, at vi leverer et udvalg af kvalificerede kandidater, der på forhånd er interesserede i opgaven på de vilkår, som kunden har angivet.

Det sker meget sjældent, at en interim konsulent skal udskiftes. Hvis det er tilfældet, sker det i overensstemmelse med en foreskreven proces, med gennemsigtighed, effektivitet og professionalisme som nøgleord. Vi har en etableret og kontraktuelt aftalt reklamationsproces, som vi følger.

De fleste af vores konsulenter ønsker at arbejde på basis af opgaver, men der er også nogle, som er villige til at oiverveje en fastansættelse. I det tilfælde tager vi et ansættelsesgebyr. Gebyrets størrelse afhænger af opgavens længde og den løn, som konsulenten vil få som fastansat.

Andre roller indenfor Supply Chain & Produktion