Hjem

>

Services

>

Interim lønchef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim lønchef

Vi matcher den rette person til ethvert behov

Bredt netværk af kandidater i hele Danmark

Mere end 10 års erfaring inden for interim management

Altid høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Har du brug for en interim lønchef?

For at sikre en stabil og velfungerende lønningsfunktion kan det nogle gange være nødvendigt at ansætte en midlertidig ressource. Behovet for en interim manager er ofte presserende, samtidig vil man have den rigtige konsulent til opgaven. Har du brug for en interim lønchef, som hurtigt kan komme ind og gøre en forskel i din organisation? Hos Brightmill er vi specialister inden for interim management. Vi har hjulpet mange kunder med lønchefer.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Metsä Board
Stena Recycling
Nordic Sugar
Systemair
NKT HV Cables
Intrum

Sådan finder vi den rette lønchef til dig

Hos Brightmill har vi en gennemprøvet rekrutteringsproces med solid systemunderstøttelse, der er designet til at sikre kvalitet i alle led. Hos Brightmill bruger vi search som vores værktøj til at finde egnede kandidater, der matcher kravspecifikationen. For at kunne finde den rette kandidat skal vi på et tidligt tidspunkt sikre fuld konsensus med kunden om krav og behov. Det gør vi i vores værktøj til digital profilering. Her kan vi nemt definere og vægte kompetencer og andre krav. Når kravspecifikationen er på plads, begynder vi at lede efter de rette kandidater.

Vores rekrutteringsproces omfatter alle de obligatoriske trin (search, kvalitetssikring, baggrundstjek, præsentation for kunden og referencetagning), men på en brøkdel af den tid, det tager at gennemføre en fastansættelse. Vi plejer at sige, at vi kan have en konsulent på plads hos kunden inden for to uger, efter vi har modtaget en forespørgsel på en opgave. Brightmills kundesamarbejde er præget af professionalisme, klarhed og faglighed, og vi kender det danske interim marked. Du er velkommen til at spørge os til råds!

Specialister inden for interim

Vi ønsker, at du som kunde skal kunne stole på, at du har fundet en pålidelig og leveringsdygtig partner til interim services uanset, hvilken rolle det drejer sig om. Vores bredde er en af vores største styrker, og gennem mange år i branchen har vi udviklet effektive arbejdsmetoder og velfungerende faste procedurer for at opfylde vores kunders behov.

Vores forretningsorienterede executive recruiters har omfattende erfaring og vil guide dig gennem såvel rekrutteringsprocessen som interimforløbet. Vi er med hele vejen fra start til slut og fungerer ofte som rådgivere undervejs. For os hos Brightmill er kvalitet et ledende princip. Derfor vil vi gerne have, at vores kunder kan føle sig sikre på, at vi altid holder, hvad vi lover.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Dialog og engagement

Hos Brightmill arbejder vi aktivt for at sikre, at du som kunde føler dig involveret gennem hele processen. Det gælder fra den første samtale til konsulenten afslutter sin opgave hos dig og alle trin derimellem. Gennem veletablerede arbejdsmetoder kan vores erfarne executive recruiters vejlede dig gennem alle faser i processen. Når du hyrer Brightmill, kan du forvente et samarbejde, der er præget af forretningsorientering, lydhørhed og kommunikation.

Vi tager udgangspunkt i dine behov og står gerne bi med råd og anbefalinger gennem hele processen. Med over ti års erfaring med interim management har vi et godt kendskab til interim-markedet. Vi ved, at vores metoder er effektive. Derfor tør vi love, at du får det resultat, du ønsker.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med Brightmill. Professionel behandling og hurtige tilbagemeldinger.

Sara Nihlén, Polarium Energy Solutions

Verificeret

God behandling og professionel opførsel.

Stefan Andersson, Svensk Direktreklam

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Værdiskabelse med interim

En måde at hæve vidensniveauet i et team på er ved at hente en midlertidig løsning ind i form af en interim konsulent. Vi har mange kunder, som har bemærket, hvordan vidensniveauet i en gruppe hæves som følge af, at man har ansat en interim manager. Den positive indvirkning, det har haft på både personale og præstationer, nævnes også ofte.

Da vores konsulenter ofte har både branche- og funktionserfaring, går de til en opgave med en god forståelse for de udfordringer, de kan komme ud for. Tidligere erfaringer gør, at de ofte kan komme med konkrete forslag til, hvordan sådanne udfordringer bedst kan håndteres. En erfaren interim konsulent kan derfor hjælpe med at kaste nyt lys over en situation og samtidig hurtigt sætte sig ind i arbejdet og begynde at levere resultater. Det er værdiskabelse for os.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim lønchef

Over hele Danmark, da vi har kunder i hele Danmark. Vores største marked er Sverige, men vi ekspanderer hurtigt i Danmark.

Det kan man tage med som en parameter, når man udarbejder kravspecifikationen. Vi anbefaler dog, at det ikke er et krav, da det kan begrænse search-udbuddet for meget. En systemekspert har ofte let ved at sætte sig ind i forskellige systemer.

Ja, alle vores executive recruiters arbejder med kompetencebaseret rekruttering. Vi har en række digitale værktøjer, der understøtter den kompetencebaserede tilgang i rekrutteringsprocessen.

Vi opkræver ikke et rekrutteringsgebyr, men hvis ønsket kan vi give et tilbud med et vejledende prisspænd for den pågældende interimrolle, inden vi påbegynder rekrutteringsopgaven. Vi præsenterer altid vores kandidater med time- eller dagssatser.

I dag fører ca. 15 procent af vores opgaver til fastansættelse. Hvis man overtager og fasansætter en konsulent, betaler man som kunde et ansættelseshonorar efter en fast model.

Andre roller indenfor HR