Hjem > Om Brightmill
Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse

 

4,8

 

af 5

  |  

267

 

anmeldelser

Om Brightmill

En af de førende interim management virksomheder i Norden

Mere end 10 års erfaring inden for interim management

Bredt netværk af konsulenter i hele Danmark

Siden 2022 en del af Broviken Gruppen

Specialister i interim management

Med ti år i branchen kender vi vores marked godt. Vi ved, hvad der skal til for hurtigt at levere den rette kompetence til hver enkelte opgave. Siden starten har Brightmill hjulpet over tusind kunder i deres jagt på den rette kompetence. Derfor kalder vi os specialister i interim management.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Kompetencebaseret rekruttering

Brightmills klare fokus på interim managers og seniorspecialister har givet os et bredt netværk i hele Danmark. Vores kvalificerede kandidater er omhygeligt udvalgt til at matche den type opgaver, vi formidler. Vi ved, at tilgængelighed er et afgørende spørgsmål i forbindelse med interimstillinger. Tingene skal tit gå hurtigt. Derfor har vi skabt digitale processer, der holder os løbende opdaterede om vores kandidaters tilgængelighed.

For at kvalitetssikre opgaveløsningen i alle vores opgaver arbejder vi med kompetencebaseret rekruttering. Vi har et selvudviklet digitalt profilværktøj, der gør det muligt for os øjeblikkeligt at definere og vægte forskellige kompetencer i samspil med kunden. Sådan sikrer vi den altafgørende konsensus under opgavens allertidligste stadier. Spørg os gerne til råds! Vi er vant til at blive konsulterede gennem alle processens faser og rådgiver gerne ud fra vores ekspertise og erfaring.

Vi ønsker at levere den højeste kvalitet i alle processens led

Et af Brightmills nøgleord er kvalitet. Vi tror på opfølgning på og evaluering af både os, der arbejder i Brightmill, og vores konsulenter. Som del af vores kvalitetsarbejde arbejder vi sammen med Trustpilot og spørger alle kunder og underkonsulenter, hvor tilfredse de er med deres samarbejde med Brightmill. Læs mere om, hvad vores kunder og underkonsulenter mener om os.

Alle hos Brightmill har mange års erfaring med kompetencebaseret rekruttering inden for interim management. Alle har selv solid ledelseserfaring. Med vores kombinerede erfaring spænder vi over mange brancher og arbejder inden for både den private og den offentlige sektor. Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om os, er vi kun et telefonopkald væk.

Velkommen til Brightmill!

Stolt Master Gazelle

Dagens Industri har udnævnt Brightmill som en af Sveriges førende vækstvirksomheder efter at være blevet gazellevirksomhed tre gange (senest i 2023) – en ære, som kun få virksomheder har opnået.

Vi er stolte af at kunne kalde os Master Gazelle.