Hjem

>

Services

>

Interim kundeservicechef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim kundeservicechef

Træfsikker rekruttering til ethvert behov

Bredt netværk af kandidater i hele Danmark

Mere end 10 års erfaring inden for interim

Hurtige processer og høj kvalitet

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Behov for en interim kundeservicechef?

Når vores kunder ansætter en interim kundeservicechef, er det ofte forbundet med en større forandringsproces. Med en interimløsning får man en erfaren kundeserviceleder ind, som takket være sin store erfaring med lignende opgaver kan coache og udvikle medarbejderne og samtidig drive udviklingen af arbejdsprocesser. Hos Brightmill har vi placeret mange hundrede interim ledere i årenes løb. I vores netværk findes der kandidater med solid erfaring inden for ledelse af salg og kundeservice, som kan bruge kundeserviceafdelingens tætte kontakt med kunderne til at påvirke forandringer og skabe udvikling, der påvirker hele virksomheden! Kontakt os, så kan vi fortælle mere.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Axfood
Carlsberg
Intrum
Nordic Sugar
AJ Produkter
Unilabs

Et kandidatnetværk at være stolt af

Kandidater på interimmarkedet er grundige, når de vælger, hvilke interim selskaber de vil arbejde sammen med. Vores tilgang til at tiltrække de bedste kandidater på markedet er at tilbyde de mest spændende og udfordrende opgaver. Vi ved, at denne fremgangsmåde virker.

Kandidaterne i vores netværk er nøje udvalgt til at passe til den type opgaver, vi formidler. Med vores netværk og Brightmills veletablerede arbejdsprocesser har vi skabt unikke betingelser for at tilbyde vores kunder de rette konsulenter. Brightmills kandidater er naturligvis placeret i hele Danmark. Det er vores kunder også.

Specialister i interim rekruttering

For at finde den rigtige kandidat skal vi sikre os, at vi og kunden har en fælles forståelse af krav og behov. Det gør vi ved at udarbejde en grundig kravprofil sammen. Vi har et digitalt profilværktøj, som hjælper os med at definere og vægte forskellige kompetencer og andre krav. Når kravprofilen er fastlagt, begynder vi at lede efter de rigtige kandidater. Vi arbejder ved at opsøge kandidaterne og annoncerer aldrig. Det har vi ikke tid til.

Vores rekrutteringsproces omfatter alle de samme obligatoriske trin som ved en fastansættelse, men er væsentligt hurtigere gennemført. Vi plejer at sige, at vi kan have en konsulent på plads inden for to uger, efter vi har påtaget os opgaven. Vores netværk af kandidater kombineret med vores gennemprøvede arbejdsmetoder, der er udviklet specifikt til interim rekruttering, sikrer, at vi finder den helt rette konsulent til jer. Spørg os gerne til råds!

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

En partner at støtte sig til

Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig trygge i, at vi holder hvad vi lover. Efter mere end et årti med fokus på interim management har vi i Brightmill skabt effektive arbejdsmetoder og velfungerende procedurer til at møde vores kunders behov.

Vores lederrekrutteringskonsulenter har alle mange års erfaring med kompetencebaseret rekruttering og kan derfor vejlede jer med sikker hånd gennem både rekrutteringsprocessen og interimopgaven. Vi er med hele vejen fra start til slut, og vi er glade for at stå jer bi med gode råd undervejs. For os hos Brightmill er kvalitet en ledestjerne.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Brightmill har været og er en fremragende partner i forhold til at få fat i kompetente konsulenter.

Annette Guthner, LensWay

Verificeret

Utrolig god behandling, forståelse for organisationen og godt samarbejde (ud over god levering).Jeres Sanna er en stjerne! :)

Jennifer Rundberg, Samsung

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Accelereret udvikling med interim

Vores interim konsulenter har dokumenteret lang erhvervserfaring og ofte solid brancheerfaring. Derfor har de også en god forståelse for de udfordringer, der findes i forskellige typer organisationer og opgaver. Mange af vores kunder fortæller, at vidensniveauet i teamet hæves, når en midlertidig ressource ansættes i en interimstiling. Konsulenternes erfaring gør dem i stand til hurtigt at tage hånd om opgaven og begynde at levere resultater. På denne måde kan en interim konsulent bidrage til både videnudvikling og værdiskabelse i organisationen.

Normalt besætter vi stillinger på linjeniveau, men at få en erfaren interims konsulent til at løse en specifik opgave eller projekt har for mange af vores kunder vist sig at være en succesfuld måde at effektivt og virkningsfuldt accelerere en udvikling .

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim kundeservicechef

Vi forsøger altid at konkurrenceudsætte vores konsulenter for at kunne tilbyde vores kunder omkostningseffektive løsninger. Hos Brightmill har vi ikke faste priser, men fastsætter priserne i samråd med kandidaten på baggrund af kunden og opgavens karakter.

Vi kan give et tilbud med en indikation af prisspændet for den aktuelle interimrolle, inden vi påbegynder rekrutteringsopgaven. Vi tager ikke noget rekrutteringshonorar. Vi præsenterer altid vores kandidater med time- eller dagssatser.

Hvis klienten ønsker at underskrive en fortrolighedsaftale, når vi påtager os en opgave (eller på et senere tidspunkt i processen), har vi procedurer for dette. Vi annoncerer aldrig vores opgaver. Vi arbejder kun med search.

Fordi vi er specialister inden for interim management! Ud over et etableret netværk af kandidater og indblik i deres mulighed for at påtage sig nye opgaver, har vi etableret arbejdsprocesser for at opretholde tempo og kvalitet i alle vores rekrutteringsprocesser.

Ja, vi arbejder udelukkende kompetencebaseret. Vi har endda digitale værktøjer til at støtte den kompetencebaserede tilgang i rekrutteringsprocessen.

Andre roller indenfor Salg & Markedsføring