Hjem

>

Services

>

Interim marketingchef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim marketingchef

Træfsikkert match til ethvert behov

Bredt netværk af marketingchefer
i hele Danmark

10+ års erfaring inden for interim management

Altid høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Har du brug for en interim marketingchef?

Vi hjælper dig med at finde den rette interim marketing manager, der kender din branche. Uanset organisationens størrelse er vores interim managers vant til at arbejde både strategisk og operationelt. Hos Brightmill har vi i årenes løb tilknyttet en række forskellige interim managers på marketingområdet. Vi har marketingchefer til forskellige typer opgaver, også produktchefer som kan definere produktstrategier, videreudvikle produktporteføljer og udvikle kommunikationsplaner. Vi ved, hvor vigtigt det er at have den rette person på plads for at sikre, at markedsføringsperpektiverne håndteres på den bedst tænkelige måde for din forretning.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Axfood
Stena Recycling
NKT HV Cables
Coor Service Management
Intrum
Samsung Electronics

Effektive søgeprocesser

Vi har et bredt netværk af interim kandidater i hele Danmark. Brightmills kandidater er nøje udvalgt, så de passer til netop den type opgaver, som vi løser. Med de rigtige kandidater i vores netværk og en effektiv søgeproces ved vi, at vi kan finde en fyldestgørende konsulent til enhver opgave, vi får ind.

Vi samarbejder målrettet med kunden på at skabe en solid konsensus om opgavens krav til kompetencer og erfaring. Derefter arbejder vi os effektivt og metodisk frem til, hvilke kandidater der vil matche hver enkelte opgave. Hos Brightmill har vi udviklet et digitalt system, som gør os effektive og præcise i vores rekrutteringsarbejde. Vi ønsker at overgå vores kunders forventninger til os hver gang.

Hurtige resultater med den helt rigtige kandidat

Hos Brightmill er vi vant til, at det skal gå hurtigt med at finde en midlertidig løsning. Når man har brug for en interim manager, vil man have en konsulent, der kan hentes hurtigt ind og tage hånd om opgaven. Kravene til en marketingchef varierer naturligvis alt efter branche, virksomhed og rolle. Det vigtigste for os er, at vi til fulde forstår, hvad vores kunder har brug for, så vi kan hjælpe dem med at finde netop det.

Vores dygtige executive recruiters er takket være deres store erfaring i stand til at omsætte kundernes ønsker til klare, attraktive kravspecifikationer. Sådan kan vi sikre, at vi finder netop den interim leder, du har brug for.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Vores løfte til dig som kunde

Vi kender vores marked! Vores ambition er at skabe værdi for vores kunder ved at levere den rette ekspertise hurtigt, når behovet opstår. Det er derfor, vi er et af Nordens førende interim bureauer. Vi har over ti års erfaring med interim management. Vores arbejdsmetoder er effektive og moderne, og da vi følger nøje op på alle vores opgaver, ved vi, hvad vores kunder har brug for og ønsker.

Hos Brightmill kan vi hurtigt og effektivt bistå dig med at få den rette interim konsulent på plads til at løse dine behov. Når du hyrer Brightmill, får du en erfaren leverandør, som med veletablerede procedurer for kommunikation og opfølgning er en pålidelig samarbejdspartner, når du har brug for effektive interimløsninger.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Brightmill har været og er en fremragende partner i forhold til at hente kompetente konsulenter ind.

Annette Guthner, LensWay

Verificeret

Hurtig feedback, professionel tilgang og høj kvalitet af præsenterede kandidater.

Carina Axelsson, Malmö Live Konserthus

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

En katalysator for værdiskabelse

Ved at ansætte en interim leder kan man skabe forudsætninger for at se på en forretning med friske øjne. Mange af vores kunder giver udtryk for, at det kan føre til nye indsigter og konstruktive løsninger. Det svarer lidt til at ansætte en managementkonsulent, men med erfaring fra en tilsvarende stilling og til en lavere pris. At ansætte en interim manager er en undervurderet måde at fremme udviklingen i en virksomhed.

De fleste af vores konsulenter har en lang erhvervskarriere bag sig og har derfor stor erfaring i den pågældende interimrolle. Med deres erfaring fra lignende opgaver har de gode forudsætninger for hurtigt at identificere udfordringer og generere løsninger. På denne måde bliver de en katalysator for værdiskabelse.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim marketingchef

Vi kan normalt præsentere kvalificerede kandidater inden for få dage efter at have modtaget en forespørgsel. En interim konsulent kan ofte være på på plads hos kunden inden for to uger. Tidsplanen udarbejdes ud fra den enkelte opgaves behov.

Absolut! At hente en interim konsulent ind til at varetage et afgrænset projekt er en velafprøvet metode til at øge kompetenceniveauet eller sikre leveringen inden for et bestemt område. Vi finder den kompetence, du har brug for. Det gælder uanset, om det drejer sig om en nichespecialist eller en med bred generalisterfaring.

Vi laver baggrundstjek på alle kandidater, som vi præsenterer for vores kunder, og vi indhenter referencer på hver enkelte kandidat i en proces.

Nej! Brightmill er et nichebureau inden for interim. Vi arbejder kun med interim ledere og seniorspecialister på tidsbegrænsede opgaver.

Hvis der er tale om kortvarigt fravær, sker der ikke noget. I tilfælde af længerevarende fravær, der forhindrer konsulenten i at fuldføre sin opgave, finder vi en afløser i samråd med kunden. Som kunde betaler du kun for de timer, som konsulenten arbejder.

Andre roller indenfor Salg & Markedsføring