Hjem > Om os > Broviken

BRIGHTMILLS HOVEDEJER

Broviken Gruppen

Broviken er en koncern, der fokuserer på at investere i nordiske virksomheder i nden for servicesektoren. Disse virksomheder drives af stærke iværksættere og ledelser, der har en vision for deres virksomhed. Broviken forvalter en kapitalpulje på 1,4 mia. svenske kr. og har siden starten i 2018 investeret i 25 forskellige virksomheder, herunder meropkøb.

Fortsat vækst og udvikling

Brightmill har siden starten haft et stærkt fokus på at skabe en effektiv virksomhed gennem en høj grad af digitalisering. Med Broviken som partner kan virksomheden tage det næste skridt i sin fortsatte vækst og udvikling.

Brightmill er fortsat uafhængig og opererer under sit eget brand, men med Broviken i ryggen har virksomheden en endnu stærkere platform at bygge videre på. Vi er meget stolte over, at vi nu er blevet en del af Broviken Gruppen, og at de har valgt at investere i Brightmill. Broviken har spændende virksomheder i sin portefølje, hvoraf mange er førende inden for deres områder.

Broviken Gruppen består af svenske og norske selskaber med i alt 1.800 ansatte og en omsætning på 4,3 mia. svenske kroner.

Civilingeniør

Forsen
EFKAB
Svefa
Värderingsdata
HRP

IT/digitalisering

Brightmill
NOX Consulting
Nikita
Corplus
Attollo
Data Ductus
Datakraft

Hälsa

Cereb
Psykologpartners
Modigo