Hjem

>

Services

>

Interim HR-chef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim HR-chef

Træfsikker rekruttering til ethvert behov

Bredt netværk af HR-chefer i hele Danmark

10+ års erfaring inden for interim management

Altid høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Leder du efter en interim HR-chef?

Uanset om du leder efter en interim HR-chef eller HR-direktør, er vi sikre på, at du stiller høje forventninger til den kandidat, du ønsker. En ledelsesfunktion inden for HR kræver solide faglige kompetencer inden for flere områder. Desuden efterspørges ofte evnen til at lede udviklingen af virksomhedens HR-processer og følge op på disse ud fra fastlagte forretningsplaner og aktiviteter. Hos Brightmill finder du senior interim managers, der hurtigt kan gå ind og gøre en forskel i din organisation. Vi har konsulenter fra de fleste brancher med erfaring i at både drive det operationelle arbejde og håndtere strategiske spørgsmål. Hos Brightmill har vi hjulpet mange kunder i forskellige brancher med midlertidige HR-chefer. Vi ved, hvad der skal til for at skabe et vellykket match.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Axfood
Carlsberg
Nordic Sugar
Samsung Electronics
Unilabs
Coor Service Management

Konsulent med de rette kompetencer

Medarbejderne er enhver virksomheds vigtigste aktiv. Der kan være flere grunde til at ansætte en interim HR-chef. Uanset, hvorfor du søger en interimløsning, står vi hos Brightmill her med et løfte om at finde netop den person, du leder efter. Takket være vores strukturerede udvælgelsesproces er kandidaterne i vores netværk nøje udvalgt til at matche de opgaver, vi formidler. Gennem løbende dialog med vores kandidater ved vi, hvem der er fri til at påtage sig en opgave hvornår.

Vores kunder findes i hele Danmark, og det samme gør vores konsulenter. Vores mål er, at du som kunde skal få det, du har brug for – hver gang. Derfor har vi en kvalitetssikret rekrutteringsproces, som udføres af senior executive recruiters fra start til slut. Med en solid digital systemunderstøttelse kan vi love, at vi finder kandidater, der opfylder dine specifikke kompetencekrav. På denne måde bliver vores konsulenter ikke bare funktionsudfylder på gennemtræk, men et ægte aktiv.

Brightmill opfylder dine forventninger

Når du hyrer Brightmill, får du et samarbejde, der er præget af høj hastighed, struktur og kommunikation. Vores executive recruiters er seniorer og har alle stor erfaring med kompetencebaseret rekruttering til interimstillinger. Vores digitale værktøjer giver os mulighed for effektivt at sikre konsensus om vores kunders behov fra opgavens indledende fase. Det er en garanti for kvalitet!

Hos Brightmill arbejder vi aktivt for at sikre, at du som kunde føler dig involveret gennem hele processen. Takket være en streng kvalitetssikring ved vi, at vores metoder er effektive. Derfor kan vi garantere, at du får det resultat, du ønsker.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Vi tilføjer værdi

Vores ambition er at skabe merværdi for vores kunder ved at levere den rette kompetence holdt op imod de unikke forhold i din situation. Vi er et af de førende interim bureauer i Norden og har mere end ti års erfaring inden for interim management. Vores arbejdsmetoder er effektive og moderne, og fordi vi følger omhyggeligt op på alle vores opgaver, ved vi, hvad vores kunder har brug for og ønsker.

Hos Brightmill kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig med at få den rette interim konsulent på plads til at løse dine behov. Når du bruger Brightmill, arbejder du med en erfaren leverandør, som med veletablerede procedurer for kommunikation og opfølgning bliver en pålidelig samarbejdspartner i alle dine interim rekrutteringer.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Servicemindede og hurtige. De satte sig ind i vores problemstillinger og formåede at lave et godt match begge gange, vi brugte dem.

Enock Johansson, AJ Produkter

Verificeret

Hurtig og smidig proces. Vi fik gode kandidater, og vi var tilfredse med den, vi valgte.

Fredrik Franke, Peas Industries

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Hurtige resultater og ny indsigt

Har du brug for en erfaren leder i en tidsbegrænset periode? Kontakt os i Brightmill, så sørger vi for at finde den kompetence, du leder efter! En udbredt misforståelse er, at interim opgaver altid er af forvaltende karakter, og at interim ledere primært skal opretholde de eksisterende rutiner. Såan kan det også være, men at hente en interim leder ind er en effektiv måde at skabe værdi for og udvikling i din organisation.

Med en interim manager får man en person med lang erfaring i rollen og branchen ind. En senior aktør, der kan bidrage med nye perspektiver og samtidig tilbyde en sikker levering af lederskab og resultater.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim HR-chef

Det kan være nødvendigt at hente en interim HR-chef in ved midlertidigt ledige stillinger, hvis din virksomhed har brug for en person til at skærpe HR-funktionen på strategisk eller operationelt niveau, for at gennemføre et specifikt projekt eller fungere som forandringsleder.

Hos Brightmill siger vi gerne, at vi kan have den rette konsulent på plads inden for 10 dage efter den første kontakt. Ofte går det hurtigere end det. Vi skræddersyr vores tidsplaner til kundens behov.

Ja, alle vores executive recruiters arbejder med kompetencebaseret rekruttering. Vi har også et digitalt værktøj og en arbejdsproces, der understøtter den kompetencebaserede tilgang i rekrutteringsprocessen.

Hvis der er tale om kortvarigt fravær, sker der ikke noget. Som kunde betaler du kun for de timer, som konsulenten arbejder. I tilfælde af længerevarende fravær, der forhindrer kandidaten i at udføre sin opgave, finder vi en afløser i samråd med kunden.

I dag fører ca. 20 procent af vores opgaver til fastansættelse. Hvis du overtager og fastansætter en konsulent, betaler man som kunde et ansættelseshonorar efter en fast model.

Andre roller indenfor HR