Hjem

>

Services

>

Interim CFO / økonomichef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim CFO / økonomichef

Træfsikre match til ethvert behov

Bredt netværk af CFO'er i hele Danmark

10+ års erfaring inden for interim management

Altid hurtige processer og høj kvalitet

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Har du brug for en interim CFO?

En opgave som interim CFO kræver solid erfaring med at lede en økonomifunktion. Der er ofte behov for at udvikle arbejdsgange og processer samt at identificere forbedringer og drive optimeringsindsatser. Som en del af den øverste operationelle ledelse kræves der et højt niveau af strategisk kompetence. Moden og selvsikker ledelse bygger som oftest på lang ledelseserfaring og omfattende brancheerfaring. Hos Brightmill har vi over ti års erfaring med at ansætte interim CFO'er med forskellige spidskompetencer inden for en lang række brancher i hele Danmark. Dette gælder både børsnoterede og ikke-børsnoterede virksomheder. Med et unikt netværk af topkandidater kan vi hurtigt hjælpe dig med at finde den rette person til at varetage udfordrende nøgleopgaver.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Axfood
AJ Produkter
Vattenfall
NKT HV Cables
Intrum
Systemair

Fokus på kundernes behov

Ved næsten alle vores interimløsninger er tid en kritisk faktor. Når en kunde har brug for en interim manager, skal det gå hurtigt. Kravene til en CFO varierer meget fra virksomhed til virksomhed og fra branche til branche. Det samme gælder for økonomichefer. En vigtig succesfaktor i vores arbejde er en dybtgående forståelse af de konkrete behov. Det gør vi gennem en tæt dialog med kunden allerede i den indledende fase af opgaven.

Takket være deres omfattende erfaring og mange løste opgaver har vores executive recruiters en god forståelse for, hvad der kræves i forskellige situationer, og de er i stand til at omsætte kundernes ønsker til klare og attraktive kravspecifikationer.

Ved akutte behov for specifikke kompetencer

Brightmill har gennem årene opbygget et omfattende netværk af senior interim managers og specialister. Vi har en meget god dækning af interim konsulenter på markedet, både geografisk og fagligt. Gennem veletablerede digitale arbejdsprocesser er vi i løbende dialog med vores kandidater og holder os orienterede om, hvornår de står til rådighed for nye opgaver. Dette er særlig vigtigt ved interimansættelser, da behovet ofte er presserende.

Vi ved, at interim kandidater er selektive, når det gælder valg af samarbejdspartnere. Derfor er vi opsat på at tilbyde de mest spændende opgaver og derved tiltrække de bedste kandidater. Vores netværk dækker hele Danmark, og vores kandidater er nøje udvalgt på baggrund af deres kompetencer og erfaring. Med vores kandidater og veletablerede søgeprocesser har vi skabt optimale betingelser for at forsyne vores kunder med den rette konsulent. Vi ved, at vores kunder sætter pris på, at vi holder, hvad vi lover.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Vores løfte til dig som kunde

Hos Brightmill er vi specialister inden for interim. Med over ti års erfaring er vi et af Nordens førende interim bureauer. Vores fokus er at hjælpe dig med hurtigt og effektivt at få den rigtige profil ind til at opfylde dine behov. Når du engagerer Brightmill, kan du forvente en erfaren modpart med veletablerede arbejdsprocesser og faste procedurer for kommunikation og opfølgning. Vores arbejdsmetoder er moderne og effektive, og vores solide kvalitetsarbejde betyder, at vi ved, hvad vores kunder har brug for og ønsker.

Vores mål er at skabe værdi for dig gennem den rette kompetence!

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Vores samarbejde med Brightmill har været helt fantastisk, det er dejligt at arbejde med folk, der er gode til deres arbejde! Jeg anbefaler dem til alle, der har brug for hurtige og nemme rekrutteringer.

Josefine Gustafson, Jefferson AB (Relatable)

Verificeret

Utroligt hjælpsomme og behagelige!

Madeleine Tybert Kothe, Rosti

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Værdiskabelse med interim

At ansætte en interim manager er en fantastisk måde at skabe værdi og fremme udvikling i din forretning. En anden grund til at hente en konsulentløsning ind på ledelsesniveau er det udefrakommende perspektiv. Med en interim chef skaber man forudsætninger for at se på organisationen med nye øjne. Det kan føre til både nye indsigter og konstruktive løsninger.

Det er en almindelig opfattelse, at interimansatte chefer oftest har til opgave at forvalte en ledig lederpost i en tidsbegrænset periode. Det er til en vis grad korrekt. Samtidig rapporterer langt de fleste af vores konsulenter, at deres opgaver ofte skifter fra administrativ ledelse til at blive udviklende. Kunderne udnytter muligheden og drager fordel af den erfaring og ekspertise, som interim manageren tilbyder.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim CFO / økonomichef

Vi har ingen faste honorarer, de fastsættes i samråd med kandidaten ud fra den specifikke opgave og kunde. Da vi altid søger at sende vores opgaver i udbud blandt vores kandidater, kan vi skabe omkostningseffektive løsninger for dig som kunde.

Den mest almindelige grund til at ansætte en interim manager er at bestride en ledig stilling. Det kan hande om, at man har brug for støtte til et specifikt projekt, til planlægning eller forandringsledelse i forbindelse med optimeringsprocesser eller systemudvikling og -ændringer. Nogle gange kan en interim manager hentes ind for at støtte en person, der er ny i sin rolle.

Brightmill arbejder landsdækkende, hvilket afspejles i vores netværk. Sverige er vores første og største marked, men vi indgår nu aftaler i hele Danmark.

Vi kvalitetssikrer alle de kandidater, vi præsenterer for vores kunder, gennem kompetencebaserede interviews, baggrundskontrol og referencetagning. Resultaterne præsenteres skriftligt i et let overskueligt format.

De fleste af vores konsulenter ønsker at være konsulenter, men omkring 15 procent af vores opgaver ender med at blive til fasteansættelser. Hvis man fastansætter en konsulent, skal man betale et ansættelsesgebyr.

Andre roller indenfor Økonomi