Hjem

>

Services

>

Interim HR-konsulent

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim HR-konsulent

Vi matcher den rette person til jobbet

Bredt netværk af HR-konsulenter i hele Danmark

10+ års erfaring med interim

Altid hurtige processer og høj kvalitet

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Leder du efter en HR-konsulent?

Som specialister inden for interim management og med HR som et af vores fokusområder er vi stolte af vores store netværk af kvalificerede interim konsulenter. Vores HR-konsulenter hentes primært ind til tidsbegrænsede ansættelser som HR Manager, HR Business Partner og HR Specialist, men vi har også hjulpet mange kunder med andre specialistkompetencer så som Comp & Ben og Løn. Vores kunder kommer fra både erhvervslivet og den offentlige sektor. Fælles for vores konsulenter er lang erfaring inden for deres faglige specialisering, forståelse for vigtigheden af forretningsdrevet HR-arbejde og evnen til at skabe hurtige resultater. Brightmill hjælper dig med at finde erfarne konsulenter, der kan tage en opgave på sig med kort varsel og begynde at skabe værdi.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Samsung Electronics
Axfood
Stena Recycling
Nordic Sugar
Intrum
Carlsberg

Kvalitet i alle led

Hos Brightmill har vi i mere end ti år arbejdet med at levere interim managers og seniorspecialister til vores kunder. Det betyder, at vi har en lang og bred erfaring, som vi gerne deler med dig. En tæt dialog med vores kunder skaber forudsætningerne for en stabil levering.

Vi har en struktureret arbejdsproces for at sikre kvaliteten i alle led. Derudover har vi udviklet en systemunderstøttelse, der er specielt designet til at understøtte vores senior rekrutteringskonsulenter i deres arbejde. For at kunne finde den rette kandidat sørger vi for at sikre en konsensus med kunden om krav og behov. Det gør vi ved at udarbejde en kravspecifikation i vores digitale profileringsværktøj. Det giver os mulighed for nemt at definere og vægte forskellige kompetencer og andre krav.

Vores rekrutteringsproces indeholder alle de obligatoriske elementer i en fastansættelsesproces, men gennemføres på en brøkdel af den tid, det tager at gennemføre en sådan. Vi plejer at sige, at vi kan have en konsulent på plads hos kunden inden for to uger, fra vi er blevet forespurgt på opgaven. Men det kan også gå meget hurtigere.

En partner at støtte sig til

Vores bredde en af vores største styrker! Dette, kombineret med vores lange erfaring, betyder, at vi ved, at vi kan holde, hvad vi lover. Vi ønsker, at du som kunde skal kunne stole på, at Brightmill leverer varen. At du har fundet en leveringsdygtig og pålidelig leverandør af interim services til enhver rolle. Efter mange år i branchen har vi hos Brightmill skabt effektive arbejdsgange og velfungerende procedurer for at imødekomme vores kunders forskellige behov.

Vores erfarne rekrutteringskonsulenter har lang erfaring med at arbejde på en kompetencebaseret måde og guider dig gennem såvel rekrutteringsprocessen som gennem interimforløbet. Hos Brightmill er det samme kontaktperson, der håndterer opgaven hele vejen fra start til slut. Sådan sikrer vi kontinuitet og kvalitet i alle processens faser. Det sikrer en stabil levering hver gang.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Brightmills kundeløfte

Hos Brightmill har vi specialiseret os i interim og har over ti års erfaring med interim management. Vores ambition er at hjælpe dig med hurtigt og præcist at finde den rigtige profil, der opfylder dine behov, effektivt og med høj kvalitet i alle trin af processen. Når du ansætter Brightmill, kan du forvente en erfaren modpart med veletablerede arbejdsprocesser og faste procedurer for kommunikation og opfølgning.

Vores arbejdsmetoder er moderne og effektive, og vores solide kvalitetsarbejde betyder, at vi ved, hvad vores kunder har brug for og ønsker. Som et af de førende interim bureauer i Norden er det vores mål at skabe værdi for vores kunder ved at forsyne dem med den rette kompetence!

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Brightmill HR-konsulent Caroline gør et fantastisk stykke arbejde. Hun har evnen til at fortolke og vurdere hver enkelte situation samtidig med, at hun forbliver rolig og agerer professionelt. Alt arbejde er grundigt analyseret og veludført, kort sagt, Caroline er en stjerne!

Marie Ankerblad, Recipharm Uppsala

Verificeret

Servicemindede og hurtige. De satte sig ind i vores problemstillinger og formåede at lave et godt match begge gange, vi brugte dem.

Enock Johansson, AJ Produkter

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Hæv vidensniveauet med en interimansættelse

En måde at hæve vidensniveauet i et team på er ved at inddrage en tidsbegrænset ressource i form af en konsulent. Alle vores interim konsulenter har dokumenteret lang ledelses- eller specialistfaring og ofte solid brancheerfaring. De har ofte en god forståelse for, hvilke udfordringer der kan opstå i bestemte typer organisation, og kan derfor komme med konkrete forslag til, hvordan disse bedst kan håndteres.

En almindelig tilbagemelding fra vores kunder, når vi følger op på vores opgaver, er et øget vidensniveau i gruppen. Dette gælder uanset, om det til varetagelse af en ledig funktion eller til et specifikt projekt. Med deres erfaring fra lignende opgaver kan en erfaren konsulent bidrage med nye perspektiver og konkrete handlingsplaner og hurtigt skabe gesultater gennem deres arbejde. Sådan kan en interim konsulent bidrage til både videnudvikling og værdiskabelse i organisationen.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim HR-konsulent

De fleste kandidater i vores netværk foretrækker opgaver på fuld tid. Der findes dog dem, der foretrækker at arbejde på deltid og kombinere flere opgaver. Opgaver på deltid kan betyde, at udvalget af kandidater bliver noget mere begrænset.

Prisen fastsættes sammen med kandidaten ud fra den specifikke opgave og kunde. Vi forsøger altid at sende vores opgaver i udbud blandt vores kandidater for at være så omkostningseffektive som muligt. Kontrakterne underskrives først med kunden og derefter med kandidaten. Kontraktunderskrivelsen foregår digitalt.

Vi giver gerne et tilbud, der beskriver vores arbejdsproces og giver et vejledende prisinterval for den pågældende interimrolle, inden vi påbegynder rekrutteringsopgaven Vi presenterer altid vores kandidater en timeløn eller dagspris.

Ja, alle vores senior rekrutteringskonsulenter arbejder med kompetencebaseret rekruttering. Vi har også digitale værktøjer og en arbejdsproces, der understøtter den kompetencebaserede tilgang i rekrutteringsprocessen.

Fordi vi har specialiseret os i interim management! Ud over et etableret netværk af kandidater i hele Danmark har vi udviklet og forfinet vores arbejdsprocesser for at opretholde tempo og kvalitet i alle vores rekrutteringsprocesser.

Andre roller indenfor HR