Hjem

>

Services

>

Interim CTO

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim CTO

Målrettet rekruttering til ethvert behov

Bredt netværk af kandidater i hele Danmark

Mere end 10 års erfaring inden for interim management

Høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Søger I en interim CTO?

En interim CTO's hverdag kan tage mange forskellige former i forbindelse med at drive virksomhedens teknologiske innovationer. Nogle opgaver indebærer at designe og lede softwareudvikling, mens andre vedrører hardware - undertiden en kombination af begge dele. En interim CTO skal have evnen til at genkende teknologiske muligheder og drive den teknologiske udvikling. Kravprofilen varierer afhængigt af kunden og branchen, men som regel er der et krav om et coachende lederskab, der engagerer medarbejderne. I Brightmills netværk har vi mange kvalificerede interim managers, der opfylder strenge krav og forventninger til en højt kvalificeret leder med forståelse for samspillet mellem forretning og teknologi.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Toyota Material Handling
Nordic Sugar
Vattenfall
Samsung Electronics
Stena Recycling
AJ Produkter

Hver mission er unik

For at finde den rigtige kandidat til hvert job skal vi til fulde forstå, hvad vores kunder har brug for. Hvordan ser interimopgaven ud for denne særlige CTO-rolle? Det gør vi ved hjælp af vores internt udviklede værktøj til udarbejdelse af digitale kravprofiler. Med udgangspunkt i kravprofilen arbejder vi målrettet på at finde den interim manager, der passer bedst til opgavebeskrivelsen.

Vi arbejder opsøgende og metodisk. Når vi har fundet egnede kandidater, der står til rådighed for nye opgaver, og som passer til kravsprofilen, gennemfører vi en fuld rekrutteringsproces. Den omfatter kompetencebaserede interviews, evt. baggrundskontrol og referencetagning. Alt sammen for at kunne evaluere og sikre, at vores kunder får præcis den interim manager, de har brug for.

Jeres behov – vores fokus

Når en organisation har besluttet, at den vil ansætte en interim leder, skal det gå hurtigt. Kravene til en CTO er naturligvis forskellige alt efter branche og virksomhed. Det vigtigste for os er at forstå, hvad du som kunde har brug for i hvert enkelt tilfælde. Opskriften på dette er en tæt dialog med kunden fra starten og effektive metoder til kravprofilering.

Vores professionelle rekrutteringskonsulenter er, takket være deres store erfaring, i stand til at omsætte kundernes forventninger til klare og attraktive kravprofiler. På den måde kan vi sikre, at vi finder den interim leder, I har brug for.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Vores løfte til jer

Vi ved, at de rette kompetencer hos vores konsulenter skaber værdi for vores kunder. Vi er et af Nordens førende interim-bureauer, og med over ti års erfaring inden for interim management ved vi, hvordan branchen fungerer. Vi arbejder for, hurtigt og effektivt, at kunne hjælpe jer med at finde den helt rigtige interim konsulent til at løfte jeres behov.

Vores effektive og moderne arbejdsmetoder og vores stærke fokus på kvalitet i opgaveløsningen sikrer, at vi ved, hvad vores kunder har brug for og ønsker. Når du vælger Brightmill, får du en erfaren og pålidelig leverandør af interim tjenester med veletablerede procedurer for kommunikation og opfølgning. Vi er en pålidelig partner, der holder, hvad vi lover.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Brightmill har været og er en fremragende partner i forhold til at finde os kompetente konsulenter.

Annette Guthner, LensWay

Verificeret

God og hurtig service med et helhjertet engagement.

Annika Manns, Mondido

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Interim chef for at fremskynde en målrettet udvikling

Med beslutningen om at ansætte en interim chef, kan man med kort varsel finde en erfaren leder til at gå operationelt ind og hurtigt opnå resultater inden for rammen af en klart defineret opgave. Den mest almindelige grund til at hyre en interim leder er fortsat ved midlertidigt ledige stillinger.

En interimløsning kan dog også være en effektiv og hurtig løsning i andre sammenhænge. Nogle gange kan en interim manager udfylde samme rolle som en managementkonsulent og bistå organisationen ved en større transformation eller i forbindelse med konkrete udfordringer for forretningen. I dag er en interimløsning en effektiv og efterhånden velafprøvet metode til at hæve ekspertiseniveauet i og dermed skabe værdi for virksomheden.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim CTO

Vi har kunder, og dermed kandidater, i hele Norden. Stockholm, Malmø- og Gøteborgregionen er historisk vores største marked, og vi udvider nu målrettet vores aktiviteter i Danmark og resten af Norden.

Vi har leveret løsninger inden for stort set alle brancher og sektorer. Efter 10 års specialisering i interim management kender vi interim markedet som vores egen bukselomme.

Vi er vant til at håndtere fortrolige opgaver og kan arbejde effektivt uden at nævne klienten. Vi sørger for at opretholde det ønskede niveau af diskretion i hver enkelt opgave.

Ja! Vi har en solid rekrutteringsproces, kompetencebaserede interview og referencetagning. Alt forelægges skriftligt for kunden.

Det sker meget sjældent, at en af vores interimkonsulenter skal udskiftes. Vi har en etableret, aftaledefineret reklamationsproces, som vi følger med fuld transparens, effektivitet og professionalisme som nøgleord.

Andre roller indenfor IT & Teknologi