Hjem

>

Services

>

Interim HR Business Partner

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse

 

4,8

 

af 5

  |  

267

 

domme

Interim HR Business Partner

Præcis matchning til ethvert behov

Bredt netværk af HR-konsulenter i hele Danmark

10+ års erfaring med interim

Hurtige processer og høj kvalitet

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Har du brug for en midlertidig HR Business Partner?

En interim HR Business Partner kan tilbyde proaktiv og rådgivende HR-støtte i jeres organisation. Vore interim kandidater er vant til at arbejde tæt på forretningsorienteret og har bred ekspertise inden for HR-området. De kommer fra forskellige typer organisationer og brancher, men de er alle vant til at arbejde selvstændigt og målrettet. Det gælder uanset, om det drejer sig om det daglige arbejde og den løbende drift eller om at tage initiativ til og drive forandringer.

Rollen som interim HRBP stille ofte høj krav til niveau af relationsopbygning. Vores konsulenter håndterer både interne og eksterne kontakter med sikker hånd. Det er en selvfølge at agere som sparringspartner for ledelse og medarbejdere i HR-relaterede spørgsmål som f.eks. organisationsudvikling, Talent Management og arbejdsmiljøspørgsmål.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Hurtighed og kvalitet i hver eneste rekruttering

Ved interim ansættelser skal det gå hurtigt og være af høj kvalitet gennem hele rekrutteringsprocessen. Derfor har vi hos Brightmill lagt mange kræfter i at udvikle velfungerende digitale metoder, der understøtter vores executive recruiters i deres arbejde fra kravspecifikation til levering og siden videre gennem interimforløbet. Vores senior rekrutteringskonsulenter har alle mange års erfaring med kompetencebaseret rekruttering inden for interim management. Med en kombination af lydhørhed og forretningsforståelse sikrer de, at Brightmills rekrutteringsprocesser er præget af troværdighed, professionalisme og effektivitet.

Interim kandidater er omhyggelige med, hvem de vælger at arbejde sammen med. Ved løbende at tilbyde vores kandidater interessante og udfordrende opgaver ved vi, at vi tiltrækker de bedste kandidater på markedet. Kandidaterne i vores netværk er nøje udvalgt, fordi de matcher den type opgaver, vi tilbyder dem. Med de rette kandidater i netværket og Brightmills veletablerede arbejdsprocesser har vi skabt unikke forudsætninger for at kunne sikre vores kunder de rette konsulenter. Brightmills kandidater befinder sig naturligvis over hele Danmark – ligesom vores kunder.

Interim som et vidensløft

En metode til at hæve vidensniveauet i et team er ved at hente en midlertidig ressource ind i form af en konsulent. Vores interim konsulenter har ud over deres faglige ekspertise også dokumenteret lang erfaring i funktionen og næsten altid solid brancheerfaring. Konsulenten har ofte en god forståelse for, hvilke udfordringer der kan opstå, og kan derfor ofte komme med konkrete forslag til, hvordan de bedst kan løses.

Mange af vores kunder fortæller, at vidensniveauet i gruppen hæves, når man henter en midlertidig ressource ind. Dette gælder uanset, om det til varetagelse af en ledig funktion eller til et specifikt projekt. Med deres erfaring fra tilsvarende opgaver kan en erfaren interim konsulent hjælpe med at kaste nyt lys over en situation og samtidig hurtigt sætte sig ind i arbejdet og begynde at levere resultater. Sådan kan en interim konsulent bidrage til både vidensudvikling og værdiskabelse i organisationen.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionella

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Erhvervsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

En leveringsdygtig samarbejdspartner

Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig sikre på, at vi holder, hvad vi lover. I Brightmill finder I en pålidelig og leveringsdygtig interim services partner, uanset til hvilken rolle det drejer sig om Vores bredde en af vores største styrker! Efter mange år i branchen har vi i Brightmill udviklet en effektiv arbejdsmetode og velfungerende processer for at opfylde vores kunders behov.

Vores executive recruiters har alle mange års erfaring med kompetencebaseret rekruttering inden for interim management. De vil guide dig gennem både rekrutteringsprocessen og interimopgavens forløb med sikker hånd. Vi er med jer hele vejen fra start til slut og kommer gerne med gode råd undervejs. For os i Brightmill er kvalitet et ledende princip.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse

 

4,8

 

af 5

  |  

267

 

domme

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Alt fungerede hurtigt og gnidningsløst. Jeg er meget tilfreds.

Marie Höft, Axfood

Verificeret

Professionel og kompetent på alle niveauer. Hurtigt og fleksibelt svar, kompetent og selvkørende konsulent.

Jesper Kronstrand, SoVent Group

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne executive recruiters er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller bekymringer.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til færdigheder og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referenceoptagelse og opfølgning under den midlertidige ansættelse.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres færdigheder og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Sverige. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores internt udviklede systemunderstøttelse, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringsmedarbejder interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Der foretages baggrundskontrol af alle de kandidater, vi præsenterer. Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Den er også baseret på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Kontrakten underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Nye perspektiver med interim

Alle vores interim konsulenter har dokumenteret lang generalist- eller specialisterfaring og ofte solid brancheerfaring. De har ofte en god forståelse for de udfordringer, der kan opstå i en bestemt type virksomhed. Derfor kan de ofte komme med konkrete forslag til, hvordan forskellige udfordringer bedst skal håndteres.

Den værdiskabende effekt af at hente en erfaren interim-ressource ind er ofte slående, er en almindelig tilbagemelding fra vores kunder, når vi følger op på vores opgaver. Dette gælder uanset, om det til varetagelse af en ledig funktion eller til et specifikt projekt. Med deres erfaring fra lignende opgaver kan en erfaren konsulent bidrage med nye perspektiver og konkrete handlingsplaner, så de hurtigt kan levere resultater og se effekten af deres arbejde. Sådan bidrager vores interim konsulenter med både vidensudvikling og værdiskabelse i organisationen.

Foretag en forespørgsel

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige interim konsulent hurtigt? Vi er specialiseret i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på +45 35 12 10 00 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim HR Business Partner

Vi forsøger altid at sende opgaverne i udbud blandt vores konsulenter for at kunne tilbyde vores kunder omkostningseffektive løsninger. Hos Brightmill har vi ikke faste priser, men fastsætter priserne i samråd med kandidaten ud fra den enkelte kunde og opgavens karakter.

Vi præsenterer altid vores kandidater med time- eller dagssatser. Vi opkræver ikke noget rekrutteringsgebyr, men hvis man ønsker det, kan vi give et tilbud med et vejledende prisspænd for den pågældende interimrolle, inden vi går i gang med rekrutteringen.

Fordi vi har specialiseret os i interim management! Ud over et etableret netværk af kandidater i hele Danmark har vi udviklet og forfinet vores arbejdsprocesser for at kunne opretholde tempo og kvalitet i alle vores rekrutteringsprocesser.

Vi annoncerer aldrig vores opgaver, men arbejder kun med search. Hvis der er ønske om at indgå en fortrolighedsaftale allerede ved forespørgslen på opgaven (eller på et senere tidspunkt i processen), har vi veletablerede procedurer for dette.

Ja, alle vores executive recruiters arbejder med kompetencebaseret rekruttering. Vi har også en række digitale værktøjer og en arbejdsproces, der understøtter den kompetencebaserede tilgang i rekrutteringsprocessen.

Betingelser