Hjem

>

Services

>

Interim manager i den offentlige sektor

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse

 

4,8

 

af 5

  |  

267

 

domme

Interim manager i den offentlige sektor

Træfsikker rekruttering til ethvert behov

Bredt netværk af konsulenter i hele Danmark

10+ års erfaring inden for interim management

Altid høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Eksperter i interim ansættelser i den offentlige sektor

Hos Brightmill er vi eksperter i interim management med den offentlige sektor som et af vores specialer. I dag kommer næsten halvdelen af de opgaver, vi løser, fra den offentlige sektor. Vores kunder er kommuner, myndigheder, regioner samt kommunale og statsejede virksomheder. Vi er en værdsat rammeaftaleleverandør af interim ledere og seniorspecialister, men får også direkte henvendelser om opgaver. Det gør, at vi har en god forståelse for, hvad der skal til for at levere succesfulde interimløsninger i offentlige organisationer. Gennem årene har vi løst en lang række opgaver og er stolte af den bredde, vi kan fremvise i vores mange referenceopgaver. I Brightmill kan vi bare den offentlige sektor!

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Electrolux
Just-Eat Takeaway.com
Conscia

Den offentlige sektor i fokus

Vi er specialister inden for interim management. Den offentlige sektor er et af vores fokusområder. Det betyder, at vi er vant til at finde konsulenter, der er fortrolige med den kompleksitet, det indebærer at arbejde i en politisk styret organisation. Af alle de interimopgaver, som Brightmill løser hvert år, er næsten halvdelen rekrutteringer til den offentlige sektor.

Vores bredde i forhold til at kunne dække forskellige roller er en af vores største styrker. Efter mange år i branchen har vi hos Brightmill skabt effektive arbejdsgange og velfungerende procedurer for at imødekomme vores kunders forskellige ønsker. Det gælder uanset, om vi agerer som rammeaftaleleverandør eller om vi konkurrerer i et direkte indkøb.

Håndplukket kandidatnetværk

Hos Brightmill arbejder vi med kompetencebaseret rekruttering, uanset hvem kunden er. Vores strukturerede arbejdsproces består af en række klare arbejdsgange for at sikre kvaliteten i alle led. Vi arbejder med search som værktøj til at finde egnede kandidater, der matcher kravprofilen i hver enkelt opgave. Vi annoncerer aldrig vores opgaver.

I løbet af årene har vi udviklet en solid systemunderstøttelse, der er udviklet specielt til os hos Brightmill for at lette rekrutteringskonsulenternes arbejde. Vores rekrutteringsproces omfatter alle de samme obligatoriske trin som ved en fastansættelse, men gennemføres i et meget hurtigere tempo. Vi plejer at sige, at vi kan have en konsulent på stedet inden for to uger, fra vi er blevet forespurgt på opgaven. Men det kan også gå meget hurtigere.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionella

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Erhvervsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Interim konsulenter inden for det kommunale

En kommune er hjemsted for en lang række forskellige aktiviteter. De spænder støttefunktioner som økonomi, HR og IT til forskellige forvaltninger med mere specifikke opgaver. Det er ikke svært at se, at kompetencebehovene i f.eks. en teknisk forvaltning er væsensforskellige fra en socialforvaltnings. At arbejde som embedsmand i en kommune betyder, at man skal være i stand til at navigere smidigt og kompetent i en politisk styret organisation. Dette er normalt særligt tydeligt i ledelsesfunktioner og er et vigtigt aspekt for, at vore interim managers kan få succes med deres kommunale opgaver.

Brightmill er i dag rammeaftaleleverandør til en lang række kommuner og har derfor erfaring med de mange forskellige behov for de interimløsninger, der kan blive aktuelle i en kommune. Brightmill har gennem årene opbygget et solidt netværk af kandidater, der afspejler den type opgaver, vi formidler i den offentlige sektor.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse

 

4,8

 

af 5

  |  

267

 

domme

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Meget professionelle og hjælpsomme! Svarer hurtigt og kommer altid med fremragende kandidater.

Elin A. Wahlström, Huddinge Kommun

Verificeret

Pålidelig samarbejdspartner Brightmill er en pålidelig og lydhør samarbejdspartner, der leverer med høj kvalitet, klare processer og altid inden for de aftalte tidsrammer. Brightmills executive recruiters har en fantastisk evne til at lytte til behov, komme med gode løsningsforslag og frem for alt - fremskaffe rigtig gode konsulenter! Et højt serviceniveau i alle faser.

Karin Aita, Sollentunahem

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne executive recruiters er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller bekymringer.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til færdigheder og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referenceoptagelse og opfølgning under den midlertidige ansættelse.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres færdigheder og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Sverige. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores internt udviklede systemunderstøttelse, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringsmedarbejder interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Der foretages baggrundskontrol af alle de kandidater, vi præsenterer. Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Den er også baseret på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Kontrakten underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Overvejer I at indgå en rammeaftale?

Vi ved, at der jævnligt opstår ledige stillinger i organisationer. Det gælder i alle brancher og sektorer, også i den offentlige sektor. En rammeaftale med et specialiseret interim bureau er en effektiv måde at forsikre sig mod pludselige ledige stillinger. Med en rammeaftale kan en interim manager starte i løbet af ganske få dage. Betingelserne for processen er fastlagt på forhånd, og det samme gælder priserne.

Ved udvælgelsen af en fast leverandør har opdragsgiveren kunnet fremsætte de krav, der er vigtige for at sikre leverancen. Det vigtigste argument for en rammekontrakt er imidlertid følgende: En erfaren interim manager kan sikre fortsat arbejdsro og holde organisationen flydende, selv når der ikke er en permanent leder til stede.

Foretag en forespørgsel

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige interim konsulent hurtigt? Vi er specialiseret i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på +45 35 12 10 00 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim manager i den offentlige sektor

Prisen fastsættes sammen med kandidaten ud fra den specifikke opgave og kunde. Hvis vi har en rammeaftale, er det priserne i den, der gælder. Vi forsøger altid at konkurenceudsætte vores kandidater for at være så omkostningseffektive som muligt. Kontrakterne underskrives først med kunden og derefter med kandidaten. Kontraktunderskrivelsen foregår digitalt.

Vi giver gerne et tilbud, der beskriver vores arbejdsproces. Det giver os mulighed for at give et vejledende prisspænd for en interimansættelse i den pågældende rolle. Vores kandidater præsenteres altid med time- eller dagssatser.

Den mest almindelige opgave er tidsbegrænset ansættelse i en ledig stilling. Derfor er det normalt nødvendigt med en fuldtidsløsning. Hvis du har brug for en person på deltid, tager vi en dialog om det under rekrutteringsprocessen. Selv om udvalget af kandidater kan være noget mindre, plejer vi også at kunne løse disse opgaver.

Mange af vores konsulenter ønsker at arbejde på enkeltopgaver, men der er også dem, der godt kunne tænke sig en fastansættelse. Ansættelseshonoraret afhænger af, hvor længe konsulenten har været tilknyttet og hvilken løn konsulenten vil få som fastansat. Når en rammeaftale opsiges, gælder de vilkår, der er anført i rammeaftalen.

Det er meget sjældent, at interimansættelser ikke fungerer efter hensigten. Hvis det skulle ske, har vi en veletableret og klar proces til at håndtere situationen på en hurtig og smidig måde.