Hjem

>

Services

>

Interim Financial Controller

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4,8

 af 5  |  

259

 anmeldelser

Interim Financial Controller

Vi matcher den rigtige person til jobbet

Bredt netværk af controllere i hele Danmark

Mere end 10 års erfaring inden for interim

Altid høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Leder du efter en erfaren Financial Controller?

Rollen som interim Financial Controller kræver et højt kompetenceniveau inden for regnskab, rapportering og finansiel analyse. I vores netværk har vi senior controllere med erfaring i kompleks finansiel styring og rapportering, ofte fra et internationalt miljø.

Med sin brede erfaring kan en interim konsulent også bidrage til at effektivisere og forbedre regnskabs- og rapporteringsprocesserne. Vi kan hurtigt hjælpe dig med at finde den rette kandidat, uanset hvilket regelsæt du efterlever (K3, IFRS, US GAAP eller statslige regler).

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

NKT HV Cables
Intrum
Toyota Material Handling
Coor Service Management

Den rette kompetence til dig

Interim konsulenter er omhyggelige, når de vælger, hvilken partner de vil arbejde sammen med. Derfor er vi opsat på at tilbyde de mest interessante opgaver til kandidaterne i vores netværk. Ved at gøre det, kan vi tiltrække de bedste kandidater på markedet. Brightmills netværk er placeret over hele Danmark. Vores kandidater er nøje udvalgt, fordi de med sammensætningen af deres kompetencer og erfaring matcher de opgaver, vi formidler. Med vores kandidatnetværk og search-processer har vi skabt solide forudsætninger for at kunne forsyne vores kunder med den rette konsulent.

Ved interimansættelser er behovet ofte presserende. Derfor skal det gå hurtigt, dog med en fastholdelse af kvaliteten. Hos Brightmill har vi veludviklede digitale metoder, der understøtter og letter arbejdet gennem hele rekrutteringsprocessen. Vores executive recruiters har alle mange års erfaring med kompetencebaseret rekruttering inden for interim management. Med en kombination af lydhørhed og erfaring sikrer de, at Brightmills rekrutteringsprocesser er præget af forretningsorientering, troværdighed og professionalisme.

Kvalitet i alle led

Hos Brightmill har vi en robust proces med en række obligatoriske trin for at sikre kvalitet i alle led. Dertil kommer en omfattende systemunderstøttelse, der er designet til at sikre vores executive recruiters’ arbejde gennem processen. Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med search, så vi opsøger aktivt de kandidater, som vi mener matcher kravspecifikationen.

For at finde den rette kandidat skal vi på det tidligste tidspunkt i en opgave sikre konsensus om behov og krav. Det gør vi ved at finde frem til en kravspecifikation i nær dialog med kunden. Gennem digitale værktøjer kan vi sammen definere og vægte kompetencer og andre krav øjeblikkeligt. Når kravene er formulerede, går vi i gang med at lede efter de rette kandidater og gennemfører derefter en fuld rekrutteringsproces i overensstemmelse med alle spillereglerne. Vi ved, at vi kan have en konsulent på plads inden for to uger efter, vi bliver forespurgt om opgaven. Ofte hurtigere end det.

Med ti år i branchen kender vi det danske interim marked. Det giver os mulighed for at bistå med rådgivning og anbefalinger på ethvert tidspunkt under forløbet. Lad os vide, hvordan vi bedst kan hjælpe dig!

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Vores løfte

Vores mål er at skabe værdi for vores kunder i form af den rette kompetence! Når du hyrer Brightmill, kan du forvente en erfaren samarbejdspartner med veletablerede procedurer for kommunikations og opfølgning. Vores arbejdsprocesser er solide og velafprøvede.

Vi har over ti års erfaring med interim management og er et af de førende interim bureauer i Norden. Vores mål er hurtigt og effektivt at hjælpe dig med at finde den rette interim konsulent til at opfylde dine behov. Vores effektive og moderne arbejdsmetoder og vores engagement i kvalitet sikrer, at vi ved, hvad vores kunder har brug for og ønsker.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4,8

 af 5  |  

259

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Hurtigt svar, venlig tilgang og professionel håndtering.

Elmir Andersson, Ex-Change Parts

Verificeret

Meget god service
Hurtig levering, høj kompetence hos kandidaterne og god/lydhør service i det hele taget.

Marie-Louise Khan-Tamakloe, Botkyrka kommun

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Skaber værdi for vores kunder

En måde at øge vidensniveauet i et team på er ved at ansætte en midlertidig specialist. En konsulent, der kender faget som sin egen bukselomme og kan bistå med den nødvendige støtte. Størstedelen af Brightmills kunder giver udtryk for, at vidensniveauet i gruppen hæves, når man henter en interim konsulent ind. Det er den umiddelbare effekt af at få en senior ressource med lang erfaring, ekspertise og ofte brancheerfaring ind. Det bidrager også til, at konsulenten har en god forståelse for, hvilke udfordringer der gør sig gældende, men også idéer til, hvordan de kan håndteres.

Uanset om det drejer sig om en tidbegrænset ansættelse i en ledig stilling eller om assistance i et begrænset projekt, kan en interim konsulent se situationer og udfordringer i et nyt lys og hurtigt levere resultater. Sådan kan en interim specialist bidrage med både værdiskabende aktiviteter og vidensudvikling for dig som kunde.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim Financial Controller

Efter 10 år med fuldt fokus på interim management er der kun få brancher, vi ikke har arbejdet inden for. I modsætning til rekrutteringsfirmaer, der specialiserer sig i enkelte brancher, er vi specialister inden for interim.

Hos Brightmill har vi ikke faste priser, men fastsætter prisen i samråd med kandidaten ud fra den specifikke opgave og kunde. Vi forsøger altid at gøre sende vores opgaver i udbud blandt vores kandidater for at kunne tilbyde vores kunder omkostningseffektive løsninger.

Vi plejer at sige, at vi kan have en konsulent på plads inden for to uger og kan normalt præsentere kandidater inden for et par dage efter, vi bliver sat på opgaven.

Vi har en velafprøvet rekrutteringsproces med en række kvalitetssikrede trin og solid systemunderstøttelse. Det hele starter med en klar kravspecifikation, derefter gennemsyrer lydhørhed og kvalitet hele processen. Det giver os mulighed for at sikre, at vi finder kandidater med de rette kompetencer.

Brightmill er et af de førende interim bureauer i Norden og arbejder kun med interim management. Vi påtager os ikke rekrutteringsopgaver.

Andre roller indenfor Økonomi