Hjem

>

Services

>

Interim Supply Chain Manager

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim Supply Chain Manager

Træfsikre match til ethvert behov

Bredt netværk af konsulenter i hele Danmark

10+ års erfaring inden for interim

Høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Leder du efter en Supply Chain Manager?

Brightmill har et bredt udvalg af supply chain managers fra en lang række forskellige brancher. Vores interim managers kommer fra både distributions- og produktionsvirksomheder og påtager sig opgaver i organisationer af forskellig størrelse. En erfaren midlertidig supply chain manager kan træde til og gøre en stor forskel. Uanset om det drejer sig om planlægning af produktionskapacitet, sikring af høj leveringssikkerhed, oprettelse af gode styringsprocesser og relevante KPI'er eller forhandling af vilkår og betingelser og leverandørpartnerskaber. Mange konsulenter har også stærke it-kompetencer og erfaring med forandringsledelse. Vi sørger for, at du får den konsulent, du har brug for.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Samsung Electronics
Unilabs
Nordic Sugar
Vattenfall
Carlsberg
Systemair

Hver rolle er unik

Supply chain-organisationen er kernen i mange distributions- og produktionsvirksomheder. Det er vigtigt, at den fungerer korrekt, hvis organisationen skal kunne levere resultater i overensstemmelse med budgettet og de fastsatte mål. Der kan være flere grunde til at have brug for en midlertidig supply chain manager: forældreorlov, afskedigelse eller sygeorlov, omorganisering eller systemændring.

Uanset hvad der er årsagen til, at du søger en midlertidig løsning, er vi hos Brightmill her med et løfte om at opfylde dine behov. Vi har en kvalitetssikret rekrutteringsproces, der udføres af ledende medarbejdere fra start til slut. Ved hjælp af vores digitale systemunderstøttelse kan vi love, at vi finder de helt rigtige kandidater til at opfylde dine unikke kompetencekrav. På denne måde bliver vores konsulenter ikke bare funktionsudfylder på gennemtræk, men et ægte aktiv.

Garanteret resultat

Hos Brightmill arbejder vi aktivt for at sikre, at du som kunde føler dig involveret i hele processen. Som vores kunde vil du nyde godt af et samarbejde, der er præget af struktur, kommunikation og et højt tempo. Vores executive recruiters er ledende medarbejdere og har alle stor erfaring med kompetencebaseret rekruttering til forskellige midlertidige stillinger.

Gennem vores digitale værktøjer kan vi nemt og effektivt skabe konsensus om vores kunders behov. Vi giver gerne råd og tips undervejs, og vi ved, at vores metoder er effektive. Derfor kan vi garantere, at du får det resultat, du ønsker.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Brightmills kundeløfte

Vores ambition er at skabe værdi for vores kunder. Det gør vi ved at give dig den ekspertise, du har brug for, når du har brug for den. Som et af Sveriges førende vikarbureauer kender vi vores marked. Vi har over ti års erfaring med interim management og effektive og moderne arbejdsmetoder.

Fordi vi følger op på alle vores opgaver, ved vi, hvad vores kunder ønsker. Hos Brightmill kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig med at få den rette interimskonsulent på plads til at løse dine behov. Når du hyrer os, får du hjælp fra en erfaren aktør, som med veletablerede procedurer for kommunikation og opfølgning bliver en pålidelig partner i din midlertidige rekruttering.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Jeg fik en fantastisk konsulent på kort tid, perfekt match!

Patrik Gemzell, Getinge

Verificeret

Professionel og hurtig hjælp!

Caroline Branting, KP Sverige

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Udvikling og hurtige resultater

Har du brug for en erfaren midlertidig leder i en begrænset periode? Kontakt os på Brightmill. Vi sørger for at finde den interimskonsulent, du leder efter! En almindelig opfattelse er, at den midlertidige leders rolle hovedsagelig består i at opretholde de eksisterende procedurer. Sikre, at den daglige drift fortsætter, selv om der ikke er en permanent leder på stedet. Det er rigtigt, at der hovedsagelig er tale om stillinger på linje. Men det er også en effektiv måde at udvikle virksomheden på at ansætte en midlertidig leder. Skaber værdi!

Med en midlertidig leder tilføjer du en erfaren person til din organisation, som kan bidrage med nye perspektiver og samtidig tilbyde en sikker levering af ledelse og ekspertise. Desuden er det normalt hurtigt – både for at få en person på plads og for at se resultaterne af interimskonsulentens arbejde.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim Supply Chain Manager

Vores netværk af interim kandidater dækker hele Danmark. Da vi har kunder i hele Danmark, har vi i lang tid arbejdet målrettet på at opbygge en særdeles god geografisk dækning af kandidater for at kunne imødekomme vores kunders behov.

Det mest almindelige er midlertidige stillinger, men det kan også være tilfældet, hvis du har brug for en person, der skal drive forandringer eller udvikling inden for forsyningskædeområdet. Det er fuldt ud muligt at ansætte en midlertidig konsulent til at udføre et specifikt projekt.

Hos Brightmill siger vi gerne, at vi kan have den rette konsulent på plads inden for 10 dage efter en jobanmodning. Ofte går det hurtigere end det. Vi skræddersyr vores tidsplaner til kundens behov.

Ja, alle vores executive recruiters arbejder med kompetencebaseret rekruttering. Vores digitale værktøjer og arbejdsproces understøtter den kompetencebaserede tilgang i hele rekrutteringsprocessen.

I tilfælde af længerevarende fravær, der forhindrer konsulenten i at fuldføre opgaven, finder vi en afløser i samråd med kunden. Hvis der er tale om kortvarigt fravær, sker der ikke noget. Som kunde betaler du kun for de timer, som konsulenten arbejder.

Andre roller indenfor Supply Chain & Produktion