Hjem

>

Services

>

Interim kommunikationschef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim kommunikationschef

Vi matcher den rette person til ethvert behov

Bredt netværk af konsulenter i hele Danmark

Mere end 10 års erfaring inden for interim management

Høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

På jagt efter en midlertidig kommunikationschef?

I vores netværk af konsulenter er der en bred vifte af kommunikationschefer med erfaring fra forskellige brancher. Uanset om I har brug for en interim kommunikationschef med fokus på strategiske spørgsmål eller en mere operationel person, der tager aktivt del i det praktiske kommunikationsarbejde, kan vi hos Brightmill hjælpe jer med at finde den person, I søger. Vi har gjort det mange gange før. En interim kommunikationschef kan også være en tiltrængt indsprøjtning af ekspertise i organisationens kommunikationsarbejde. Vi hjælper jer med at få den rette kompetence hurtigt på plads i forhold til jeres specifikke behov. Kontakt os, så kan vi fortælle jer mere.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Coor Service Management
Nordic Sugar
Samsung Electronics
NKT HV Cables
Metsä Board
Systemair

Vi finder din kommunikationschef

Hos Brightmill har vi mere end ti års erfaring i at finde konsulenter til vores kunder. Derfor har vi en gennemprøvet proces med omfattende og moderne IT-systemer. Alt sammen for at sikre, at vores rekrutteringskonsulenter kan udføre deres arbejde på den bedst mulige måde for hver enkelt opgaveforespørgsel. Vi arbejder udelukkende med search. Det betyder, at vi aktivt opsøger egnede kandidater. Disse vurderes derefter i forhold til den kravprofil, som vi har udviklet i tæt samarbejde med kunden.

Brightmills samarbejde med sine kunder er baseret på dialog, klarhed og professionalisme. Det gør, at vi kan stå kunden nær med rådgivning og komme med tips, uanset hvor vi befinder os i processen. Vi bestræber os på altid at konkurrenceudsætte vores kandidater for at sikre konkurrencedygtige priser, og vi giver aldrig op. Derfor kan vi holde vores løfte om at have en person på stedet inden for to uger, fra vi har fået opgaven.

Fokus på jeres behov

Tiden er ofte kritisk ved interimplaceringer. Der skal hurtigt findes en midlertidig løsning, og det skal være den rigtige. Kravene til en interim kommunikationschef varierer meget alt efter branche og virksomhed.

Det vigtigste for os er at forstå, hvad I som kunde helt præcist har brug for. Opskriften på dette er en tæt dialog med kunden fra starten og effektive metoder til kravprofilering. Vores senior rekrutteringskonsulenter er takket være deres store erfaring i stand til at omsætte kundernes ønsker og forventninger til klare og attraktive kravprofiler. På den måde kan vi sikre, at vi finder den interim manager, I har brug for.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Brightmills tilbud

Vores mål er at skabe værdi for vores kunder gennem den rette ekspertise. Vores arbejdsprocesser er solidt forankrede og velafprøvede, og vi er specialiseret inden for interim management. Når I hyrer Brightmill, får I en erfaren partner med hundredvis af gennemførte opgaver bag sig. Med ti års erfaring inden for interim management er vi et af Nordens stærkeste interim selskaber.

Vores mål er at hjælpe jer hurtigt og effektivt med det, I har brug for. Vi ved, at den rette interim konsulent er en katalysator for udvikling og værdiskabelse.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Let tilgængeligt Smidige procedurer, alt gik gnidningsløst.

Fredrik Stake, Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö

Verificeret

Hurtigt og nemt!

Sara Osbeck, Folkteatern Västra Götaland

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Skab værdi med en interim manager

Har I brug for en interim leder i en begrænset periode? Måske har I ikke meget tid? Kontakt os i Brightmill, så sørger vi for at finde den kompetence, I leder efter! At ansætte en interim manager er en effektiv måde at skabe værdi og udvikling for jeres virksomhed.

Med en interim manager møder man en person med lang erfaring i rollen og med branchen. En senior kompetence, der kan bidrage med nye perspektiver og samtidig tilbyde en sikker balance af lederskab og faglig ekspertise. Vi ved, at vores kunder som regel bliver positivt overraskede. Ikke kun ved vores evne til præcist at finde den rette konsulent, men også ved konsulentens evne til at levere resultater.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim kommunikationschef

Efter 10 år med fuldt fokus på interim management er der kun få brancher, vi ikke har løst opgaver inden for. I modsætning til rekrutteringsfirmaer, der specialiserer sig i enkelte brancher, er vi specialiseret i interim.

Vi har ikke faste priser. Hos Brightmill forsøger vi altid at konkurrenceudsætte vores kandidater for at give vores kunder omkostningseffektive løsninger. Vi fastsætter prisen i samråd med kandidaten ud fra den specifikke opgave og kunde.

Det hele starter med en klar kravprofil, derefter arbejder vi ud fra en veletableret rekrutteringsproces med en række obligatoriske trin. Vores arbejde er kendetegnet ved effektivitet, lydhørhed og kvalitet. Det giver os mulighed for at sikre, at vi finder kandidater med de rette kompetencer.

Den mest almindelige opgave er en linjelederrolle og derfor en fuldtidsløsning. Hvis I har brug for en person på deltid, vil vi drøfte dette under processen. Selv om udvalget af kandidater kan være noget mindre, får vi normalt også løst disse opgaver.

Brightmill er et af Nordens førende interim bureauer og er helt specialiseret i interim management. Vi udfører ikke faste rekrutteringsopgaver.

Andre roller indenfor Salg & Markedsføring