Hjem

>

Services

>

Interim CEO

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4,8

 af 5  |  

259

 anmeldelser

Interim CEO

Træfsikker rekruttering til ethvert behov

Bredt netværk af Administrerende Direktører i hele Danmark

10+ års erfaring inden for interim management

Altid høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Har du brug for en interim CEO?

Med fokus på hurtighed og kvalitet finder vi din interim CEO uanset dine behov og tidshorisont. Gennem vores tilknytninger har vi set mange eksempler på de utrolige resultater, som den rigtige konsulent i CEO-rollen kan levere. En interim administrerende direktør har ofte omfattende erfaring fra chefstillinger i lignende virksomheder. Med evnen til at arbejde strategisk og overordnet, men også til at være operationel og tage hånd om den daglige drift, kan en erfaren interim CEO være netop den kompetenceindsprøjtning, der skal til for at løfte virksomheden til det næste niveau. Med vores brede vifte af CEO-kandidater fra forskellige brancher og sektorer er vi sikre på, at vi kan matche jeres kravspecifikation uanset, hvilke udfordringer du står over for.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

NKT HV Cables
Samsung Electronics
Vattenfall
Coor Service Management
AJ Produkter

Fokus på kundens behov

En interim administrerende direktør skal normalt være i stand til at arbejde strategisk og se det store billede og samtidig kunne tage det fulde operationelle ansvar på sig og gøre det, der er nødvendigt for at drive virksomheden frem. Profilen for en CEO varierer meget fra virksomhed til virksomhed, fra branche til branche og fra sektor til sektor. Derfor er en vigtig succesfaktor i vores arbejde at forstå de konkrete behov i dybden. Det gør vi gennem en tæt dialog med kunden fra det øjeblik, vi får opgaven.

Vore executive recruiters har en god forståelse for, hvad der kræves i forskellige situationer, takket være deres lange erfaring og mange tilsvarende opgaver. Derfor kan vi omsætte kundernes ønsker til klare og attraktive kravspecifikationer og finde den rette kandidat til hver enkelte opgave. Dine behov er vores fokus.

Nationalt netværk af konsulenter

Brightmill har et omfattende netværk af senior interim managers og specialister. Vores dækning af markedet for interim konsulenter er rigtig god, både geografisk og kompetencemæssigt. I kraft af vores digitale metoder er vi i løbende dialog med vores kandidater. Vi holder os løbende orienteret om, hvorvidt de står til rådighed for nye opgaver. Dette er særlig vigtigt for interimansættelser, da behovet ofte er presserende.

Vi ved, at interim kandidater er omhyggelige, når de skal vælge samarbejdspartnere. Derfor er vi opsatte på at tilbyde vores kandidater de mest spændende opgaver. Sådan kan vi tiltrække de bedste kandidater. Vore kandidater er nøje udvalgt og kan tilbyde de færdigheder og erfaringer, som vores kunder efterspørger. Med de rigtige kandidater i vores netværk og veletablerede søgeprocesser har vi skabt de bedste forudsætninger for at kunne levere den rette konsulent til vores kunder. Det ved vi, at vores kunder sætter pris på.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Brightmills løfte til dig som kunde

Vores mål er at skabe merværdi for vores kunder ved at fremskaffe den rette kompetenceprofil i hver eneste opgave, vi formidler! Derfor bør du have høje forventninger, når du hyrer Brightmill. Hos os får du en erfaren modpart med veletablerede arbejdsprocesser og faste procedurer for kommunikation og opfølgning. Vores arbejdsmetoder er moderne og effektive, og vores solide kvalitetsarbejde betyder, at vi ved, hvad vores kunder har brug for og ønsker.

Vi har specialiseret os i interim. Med over ti års erfaring er vi et af Nordens førende interim bureauer. Vi kender vores marked. Vores hovedfokus er at hjælpe dig med hurtigt og effektivt at få hentet den rette profil, der opfylder dine behov, ind.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4,8

 af 5  |  

259

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Hurtig og smidig proces. Vi fik gode kandidater, og vi var tilfredse med den, vi valgte.

Fredrik Franke, Peas Industries

Verificeret

Utrolig hjælpsom og rar!

Madeleine Tybert Kothe, Rosti

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Skab værdi med en interim manager

Mange forbinder interimansættelser med at være af forvaltende karakter. Det er de også – til dels. Men det er vores erfaring, at tingene ofte udvikler sig, så en interimansættelse rykker sig fra at være en administrativ forvaltning af lederrollen til at blive en udviklingsrolle. Kunderne udnytter til fulde den erfaring, som en interim manager har at tilbyde. En interim CEO kan i overgangsperioden løfte en virksomhed til det næste niveau. Det skyldes, at man ved interimansættelser henter en lidt overkvalificeret person ind, der hurtigt kan levere resultater. Det samme gælder for andre interim ledere inden for deres respektive områder.

At ansætte en interim manager er en fantastisk måde at skabe værdi og fremme udviklingen i din organisation. Man skaber forudsætningerne for at se på organisationen med et udefrakommende perspektiv, hvilket kan føre til både nye indsigter og konstruktive løsninger.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim CEO

Den mest almindelige grund er at besætte en ledig stilling. Det kan også dreje sig om, at man har brug for understøttelse til et specifikt projekt, til planlægning eller til at gennemføre af forandringsprocesser eller systemændringer. Nogle gange kan en interim leder indsættes for at støtte en person, der er ny i sin rolle.

Vores netværk af interim kandidater dækker hele Danmark. Da vi har kunder i hele Danmark, har vi i lang tid arbejdet målrettet på at opbygge en særdeles god geografisk dækning af kandidater for at kunne imødekomme vores kunders behov.

Hos Brightmill har vi ikke faste priser, men fastsætter priserne i samråd med kandidaten på baggrund af opgaven og kunden. Vi forsøger altid at sætte vores opgaver i udbud blandt vores kandidater for at kunne tilbyde vores kunder omkostningseffektive løsninger.

Vi er vant til at håndtere fortrolige opgaver og har faste procedurer for, hvordan vi arbejder succesfuldt uden at nævne klienten. Vi har også faste procedurer for fortrolighedsaftaler, når vi når til det punkt i processen - alt sammen for at sikre det diskretionsniveau, der fordres i hver enkelte opgave.

Vi plejer at sige, at vi kan have en konsulent på plads inden for to uger. I de fleste tilfælde kan vi præsentere kandidater allerede inden for få dage efterat være blevet forespurgt på opgaven. Vi skræddersyr tidsplanen efter kundens behov.

Andre roller indenfor Virksomhedsledelse