Hjem

>

Services

>

Interim HR-specialist

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim HR-specialist

Vi matcher den rette person til jobbet

Bredt netværk af HR-konsulenter i hele Danmark

Mere end 10 års erfaring inden for interim

Høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Har du brug for en specialistkompetence i en tidsbegrænset periode?

Med mere end ti års erfaring inden for interim management ved vi, at vores kunder både har brug for ledere og seniorspecialister. Derfor har vi et bredt netværk af såvel ledere som erfarne eksperter inden for forskellige fagområder og brancher. En opgave som HR-specialist kan omfatte alt fra at bestride en ledig stilling i en tidsbegrænset periode til at udføre et specifikt, mere afgrænset projekt. Uanset hvad du har brug for, kan vi i Brightmill hjælpe dig med det, du leder efter.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Systemair
Axfood
Samsung Electronics
Metsä Board
NKT HV Cables
Intrum

Den rette konsulent til hver opgave

Vi har et bredt netværk af interimkandidater over hele Danmark. Vores kandidater er nøje udvalgt på baggrund af deres kompetencer og erfaring, så de matcher den type opgaver, vi tilbyder. Med egnede kandidater i vores netværk og med vores gennemprøvede og effektive søgeproces ved vi, at vi kan levere den rette konsulent til hver opgave. Ved at holde os løbende orienteret om deres tilgængelighed ved vi desuden, hvornår de står til rådighed for nye opgaver.

Brightmill har en egenudviklet digitalt understøttelsessystem, der gør os effektive og præcise i vores rekrutteringsarbejde. Sammen med kunden sørger vi for at skabe konsensus på det tidligste tidspunkt i opgaven og arbejder os derefter hurtigt og metodisk frem til de kandidater, der passer bedst til netop din opgave. Vores kvalitetssikrede rekrutteringsproces gennemføres af erfarne executive recruiters fra start til slut. Vores målsætning er at overgå dine forventninger til os – hver eneste gang.

En pålidelig partner

Hos Brightmill bestræber vi os på at sikre, at du som kunde kan føle dig sikker på, at vi holder, hvad vi lover. At du har fundet en partner, der kan opfylde dit behov for en interim kompetence uanset, hvilken funktion du har brug for få udfyldt. Takket være mange år i branchen har Brightmill velfungerende arbejdsgange og effektive metoder til at opfylde vores kunders behov. Vores samarbejde er præget af dialog, klarhed og professionalisme. Brightmills executive recruiters har mange års erfaring med kompetencebaseret rekruttering inden for interim management. De vil guide dig gennem processen med sikker hånd og rådgiver dig gerne, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Vores løfte til dig

Vores mål er at skabe værdi for vores kunder ved at sikre dem de rette kompetencer! Vi har over ti års erfaring med interim management og er et af de førende interim bureauer i Norden. Vores effektive og moderne arbejdsmetoder og vores målrettede kvalitetsikring gør, at vi ved, hvad vores kunder har brug for og ønsker. Vi kan hurtigt og effektivt hjælpe dig med at finde den rette interim konsulent til at opfylde dine behov. Når du hyrer Brightmill, kan du forvente en erfaren samarbejdspartner med veletablerede procedurer for kommunikation og opfølgnings.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Kandidater af høj kvalitet - hurtigt og nemt. De var nemme at arbejde sammen med, var lydhøre og leverede flere gange kandidater af høj kvalitet med kort varsel.

Johanna Lindquist, Hyper Island

Verificeret

Samarbejdet fungerer godt

Ewa Beskow, Nynas

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Udvikling med en interim konsulent

En almindelig opfattelse af interim konsulenter er, at opgaven ofte er at forvalte en midlertidigt ledig funktion. Det er til en vis grad rigtigt. Samtidig fortæller mange af vores konsulenter, at deres opgaver ofte skifter fra blot at bestride den ledige stilling til at være en udviklingsopgave. Kunderne udnytter muligheden og drager fordel af den erfaring og ekspertise, som interim konsulenten tilbyder.

At hyre en interim konsulent er derfor en glimrende måde for kunden at skabe værdi og fremme udvikling i forretningen. Nogle gange kan der også være værdi i at inddrage en interim konsulent til et afgrænset projekt; gennemgang af processer og arbejdsgange, implementering af et nyt system eller endda en organisatonsændring. Ved at hente en interim konsulent ind kan du skabe fleksible forudsætninger for nye indsigter og konstruktive løsninger, der skaber værdi i virksomheden.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim HR-specialist

Vi er eksperter i at finde de kompetencer, vores kunder har brug for, uanset om det er til en generalistrolle eller en nichespecialist-funktion. At finde en interim konsulent til specifikke opgaver er helt i tråd med Brightmills tilbud.

De fleste kandidater i vores netværk ønsker opgaver på fuld tid, men nogle arbejder sideløbende med flere kunder. Det er således muligt at skaffe konsulenter på deltid, men det kan påvirke antallet af interesserede kandidater.

Vi plejer at sige, at vi kan have en interim konsulent på plads inden for to uger efter, vi modtager en forespørgsel fra en kunde. Hver opgave er unik, og vi tilpasser individuelt vores tilgang til de specifikke krav, der stilles til den enkelte opgave.

Ud over at tage referencer på alle kandidater, som vi præsenterer for kunderne, foretager vi også et baggrundstjek for at sikre, at betingelserne er i orden for en god opgaveløsning.

Ved kortvarigt fravær sker der intet. Som kunde betaler du naturligvis kun for de timer, som konsulenten arbejder. Hvis konsulenten bliver syg i en længere periode og ikke kan udføre sin opgave, findes der hurtigt en afløser i samråd med kunden.

Andre roller indenfor HR