Hjem

>

Services

>

Interim fabrikschef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim fabrikschef

Træfsikker rekruttering til ethvert behov

Bredt netværk af kandidater i hele Danmark

10+ års erfaring inden for interim management

Altid høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Leder du efter en interim fabrikschef?

En opgave som interim fabrikschef stiller høje krav til en klar og coachende ledelsesform samt evnen til at engagere og motivere medarbejderne. At lede en produktionsorganisation fordrer, at man arbejder nært og synligt i virksomheden. Selv som interim leder skal man være synlig og operationel i sit daglige arbejde samtidig med, at man har ansvaret for budget, rentabilitet, kvalitet og resultater. Hos Brightmill hjælper vi dig med at finde den fabrikschef, du søger, uanset, om det drejer sig om klassisk produktion, procesindustri, fødevarer eller medicinsk udstyr og teknologi. Med lang erfaring og veletablerede procedurer for interim rekruttering er vi helt sikre på, at vi kan hjælpe dig!

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Carlsberg
Toyota Material Handling
Metsä Board
Unilabs
AJ Produkter
Vattenfall

Bredt netværk af kvalificerede konsulenter

Hos Brightmill er vi stolte af det omfattende netværk af senior interim managers og specialister , som vi har opbygget. Vores kandidater er udvalgt, fordi deres kompetencer og erfaring passer godt til vores interimopgaver, og så vi har en god geografisk dækning. Vi har kunder i hele Danmark. Derfor har vi også kandidater over hele Danmark.

Vi har udviklet digitale metoder til at være i løbende dialog med vores kandidater om deres status for opgaver. Det skyldes, at tilgængelighed er en nøglefaktor ved interimansættelser. Det skal altid gå hurtigt.

Vi fokuserer på dine behov

Det skal næsten altid gå hurtigt med at finde en interimløsning. Tidsfaktoren er afgørende. Vores kunder ønsker en interim konsulent, der kan komme hurtigt ind og levere resultater. Kravene til en fabrikschef varierer naturligvis alt efter branche og virksomhed. Det vigtigste for os er at forstå præcist, hvad du har brug for i hvert enkelte tilfælde.

Opskriften på dette er en tæt dialog med kunden fra starten og effektive metoder til kravspecificering. Vores professionelle executive recruiters er takket være deres store erfaring i stand til at omsætte kundernes anmodninger i klare og attraktive kravspecifikationer. Sådan kan vi sikre, at vi finder netop den interim manager, du har brug for.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Vi holder, hvad vi lover

Ved hurtigt at finde den rette kompetenceprofil kan vi skabe værdi for vores kunder igen og igen! Det ved vi. Med over ti års erfaring er vi i dag et af de førende interim bureauer i Norden. Vi har brugt megen tid på at finpudse vores arbejdsprocesser og finde frem til bedste praksis. Den anvender vi i dag for at sikre, at vi udfører vores opgaver hurtigt og effektivt med høj kvalitet i alle led.

Vi brænder for at hjælpe vores kunder med at få netop den konsulent, de har brug for, på kortest mulig tid. Derfor har vi udviklet veletablerede arbejdsprocesser og faste procedurer for kommunikation og opfølgning. Vi ved, hvad vores kunder har brug for og ønsker, og vi ved, hvad markedet har at byde på. Derfor kan vi også holde vores løfter.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Utrolig hjælpsomme og behagelige!

Madeleine Tybert Kothe, Rosti

Verificeret

God leverance I har leveret en meget kompetent leder, som jeg har stor hjælp og gavn af.

Patrik Carlgren, Nordic Sugar

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

En katalysator for værdiskabelse

At ansætte en interim leder er en undervurderet måde at fremme en virksomheds udvikling på. Langt de fleste af vores interim managers har en lang karriere bag sig og dermed stor erfaring i netop den interimopgave, de tager på sig. Ofte har de endda brancheerfaring. Med deres erfaring fra lignende opgaver har de gode forudsætninger for hurtigt at identificere udfordringer, men også for at finde løsninger, der skaber værdi og fremmer udvikling i virksomheden.

En interimopgave kan ofte være den tidsbegrændede varetagelse af en ledig lederstilling, men i mange tilfælde ender interim konsulenten også med et udviklingsmandat. Ved at ansætte en interim manager kan du skabe betingelserne for at se på en forretning ud fra en ny vinkel, hvilket kan føre til både nye indsigter og konstruktive løsninger.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim fabrikschef

Brightmill laver aftaler over hele Danmark og kommer med gode referencer. Derfor har vi også et landsdækkende kandidatnetværk. Stockholm og Sydøstsverige er vores største marked, og vi ekspanderer målrettet i Danmark.

Vi har besat stillinger inden for de fleste brancher. Når det drejer sig om interim opgaver i produktionen, har vi bred erfaring inden for forskellige brancher, f.eks.: fremstillingsindustri, procesindustri, fødevare- eller medicinsk udstyr og teknologi.

Ja, det er en vigtig del af vores opgave som leverandør af interim tjenester. Vi kvalitetssikrer alle vores kandidater, der præsenteres for kunderne, gennem kompetencebaserede interviews, baggrundskontrol og referencetagning. Resultaterne forelægges skriftligt for kunden.

Ja, hvis konsulenten ønsker det. Overtagelse af en konsulent til en fastansættelse er forbundet med et ansættelseshonorar, baseret på opgavens længde og lønnen som fastansat. De fleste af vores konsulenter foretrækker at være konsulenter, men ca. 15 procent af vores opgaver overgår til at blive fastansættelser.

Nej, desværre ikke. Vores niche er at være et interim bureau med fuldt fokus på interim management.

Andre roller indenfor Supply Chain & Produktion