Hjem

>

Services

>

Interim Comp & Ben-specialist

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim Comp & Ben-specialist

Træfsikkert match til ethvert behov

Bredt netværk af konsulenter i hele Danmark

Mere end 10 års erfaring inden for interim

Høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Har du brug for en interim specialistkompetence?

Vi har HR-konsulenter, der er specialister i løn og personalegoder inden for både den private og den offentlige sektor. De er vant til at være ansvarlige for alt fra kortlægning og benchmarking af løn til forvaltning af personalegoder, arbejdsmarkedspensioner, firmabiler og andre kompensationsordninger.

En interim Comp & Ben-specialist kan analysere og sikre, at du tilbyder konkurrencedygtige forhold, der tiltrækker og fastholder de rette medarbejdere. Dette kan indebære at komme med forslag til og udforme kompensationsordninger, der bidrager til, at nøglemedarbejdere på lang sigt engagerer sig i virksomheden, eller at sikre, at udvalgte bonus- og aflønningsmodeller forstærker og fremmer ønsket adfærd. Vores konsulenter er erfarne og står til rådighed for hurtig opstart.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Nordic Sugar
Toyota Material Handling
AJ Produkter
Coor Service Management
Carlsberg
Vattenfall

Et netværk fuld af ekspertise

Vi har et bredt netværk af flere tusinde interim kandidater over hele Danmark. Brightmills kandidater er nøje udvalgt til at matche den type opgaver, vi formidler. Med de rigtige kandidater i vores netværk og med vores effektive og omhyggeligt udformede søgeproces ved vi, at vi kan levere varen, når vi bliver bedt om det. Desuden holder vi styr på vores kandidaters tilgængelighed, så vi ved, hvornår de er i stand til at påtage sig nye opgaver.

Vi arbejder målrettet på at skabe en grundig konsensus sammen med kunden om, hvad der kræves til opgaven. Derefter arbejder vi os effektivt og metodisk frem til, hvilket kandidater der bedst matcher kompetenceprofilen. Hos Brightmill har vi udviklet et digitalt understøttelsessystem, der gør os effektive og præcise i vores rekrutteringsarbejde. Alle rekrutteringsprocesser udføres af vores erfarne executive recruiters med mange års erfaring i branchen. Vores målsætning er, at vi skal overgå vores kunders forventninger til os hver eneste gang.

Løft vidensniveauet i dit team

Nogle gange har man brug for at styrke sit team med en specialist. En fleksibel måde at gøre det på er at ansætte en interim konsulent i en tidsbegrænset periode. En lang række af vores kunder har i forskellige sammenhænge givet udtryk for, hvordan vidensniveauet i en gruppe er hævet takket være, at man har tilknyttet en erfaren interim konsulent. Det skyldes, at vi ofte kan finde konsulenter med solid brancheerfaring og lang erfaring i funktionen.

Da interim specialisterne ofte har et godt indblik i, hvilke udfordringer tilsvarende organisationer står over for, kan de hurtigt komme med forslag til, hvordan dine udfordringer bedst kan håndteres. Uanset om det er i forbindelse med et specifikt projekt eller en varetagelse af en ledig stilling, kan en interim konsulent med tidligere erfaring hjælpe med at kaste nyt lys over en situation. At se på en udfordring med nye øjne. På denne måde kan en interim HR-specialist bidrage til både vidensudvikling og værdiskabelse i organisationen.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Vores løfte til vores kunder

Vores ambition er at skabe merværdi for vores kunder ved at give dig den rette ekspertise baseret på din unikke situation. Vi er et af de førende interim bureauer i Norden og har mere end ti års erfaring inden for interim management. Vi kender vores marked. Vores arbejdsmetoder er effektive og moderne, og fordi vi følger grundigt op på alle vores opgaver, ved vi, hvad vores kunder har brug for og ønsker. Hos Brightmill kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig med at få den rette interim konsulent på plads til at løse dine behov.

Når du hyrer Brightmill, arbejder du med en erfaren leverandør af interim services, som med veletablerede procedurer for kommunikation og opfølgning bliver en pålidelig samarbejdspartner, når du har brug for kvalificeret ekspertise i en tidsbegrænset periode.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Alt fungerede hurtigt og gnidningsløst. Jeg er meget tilfreds.

Marie Höft, Axfood

Verificeret

Hurtig og smidig proces. Vi fik gode kandidater, og vi var tilfredse med den, vi valgte.

Fredrik Franke, Peas Industries

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Brightmill – en pålidelig partner

I Brightmill holder vi, hvad vi lover. Vores ønske er, at du som kunde skal føle dig sikker på, at du har fundet en pålidelig partner. At du får det, du har brug for, uanset hvilken interim rolle det drejer sig om. Efter mange år i branchen har vi i Brightmill etableret velfungerende arbejdsgange til at opfylde vores kunders behov. Det gælder uanset, om vi leverer ledere eller seniorspecialister. Tilgangen er den samme.

Vores samarbejde med vores kunder er præget af professionalisme, forretningsorienterethed og dialog. Vores executive recruiters har stor erfaring med kompetencebaseret rekruttering inden for interim management og guider vores kunder gennem processen. Vi kommer gerne med råd og anbefalinger baseret på tidligere erfaringer og markedskendskab. For os i Brightmill er kvalitet et nøgleord.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim Comp & Ben-specialist

Absolut! At ansætte en interim konsulent til et begrænset projekt for at øge kompetenceniveauet eller sikre levering inden for et bestemt område er meget almindeligt. Vi er eksperter i at finde de kompetencer, som vores kunder har brug for. Det gælder uanset, om det drejer sig om en nichespecialist eller til en generalistfunktion.

Vi er normalt i stand til at præsentere kvalificerede kandidater inden for få dage efter modtagelse af en forespørgsel på opgaven, men vi siger normalt, at vi kan have en interim konsulent på plads hos kunden inden for to uger. Vi tilpasser tidsplanen efter behov til hver enkelte opgave.

Vi foretager et baggrundstjek for at sikre, at der ikke er nogen hindringer for en god opgaveløsning. Desuden foretager vi altid et referencechek af alle de endelige kandidater i en proces.

Nej, Brightmill er et niche interim bureau med fuldt fokus på interim management.

Som kunde betaler man kun for de timer, som konsulenten arbejder. Hvis der er tale om kortvarigt fravær, sker der ikke noget. I tilfælde af længerevarende fravær, der forhindrer kandidaten i at udføre sin opgave, finder vi en afløser i samråd med kunden.

Andre roller indenfor HR