Hjem

>

Services

>

Interim Group Controller

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim Group Controller

Vi matcher den rette person til ethvert behov

Bredt netværk af controllere i hele Danmark

10+ års erfaring inden for interim management

Høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Vi hjælper dig med at finde en interim Group Controller

Arbejdet som interim Group Controller kræver høje kompetencer inden for regnskab, rapportering og controlling. I vores konsulentnetværk har vi kvalificerede controllere med erfaring inden for koncernregnskab, konsolidering og koncernrapportering, ofte i et internationalt miljø.

Hvis koncernens finansfunktion skal udvikles med hensyn til styring, kontrol og opfølgning, kan en erfaren interimskonsulent også drive forandringsprocessen. På baggrund af dine specifikke behov kan vi hurtigt hjælpe dig med at finde den rette person til jobbet.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Coor Service Management
Systemair
Carlsberg
Axfood
Vattenfall
Nordic Sugar

Vi skaber betingelserne for levering

Midlertidige udnævnelser skal foretages hurtigt. Men det skal stadig være rigtigt! Derfor har vi hos Brightmill udviklet en digital systemunderstøttelse, der gør det lettere for vores erfarne executive recruiters at opretholde kvaliteten i alle faser. Vi arbejder for at gøre det hurtigt og rigtigt. Vores executive recruiters har alle mange års erfaring med kompetencebaseret rekruttering inden for interim management. Med en kombination af erfaring, forretningsforståelse og følsomhed sikrer de, at Brightmills rekrutteringsprocesser forløber gnidningsløst og hurtigt.

Interim-kandidater er omhyggelige, når de vælger, hvilken partner de vil arbejde sammen med. Vi er derfor opsat på at tilbyde vores kandidater de mest attraktive opgaver. På denne måde ved vi, at vi tiltrækker de bedste kandidater på markedet. Brightmills netværk er fordelt over hele Sverige. Vores kandidater er nøje udvalgt til at passe til de opgaver, vi tilbyder. De har simpelthen den kombination af færdigheder og erfaring, som vores kunder efterspørger.

Med de rigtige kandidater i netværket og med gennemprøvede søgeprocesser ved vi, at vi er i en fremragende position til at give vores kunder den rigtige konsulent.

Den rigtige konsulent til hver enkelt kunde

Med ti år i branchen kender vi det svenske interimsmarked. Det giver os mulighed for at give råd og tips på ethvert tidspunkt i processen. For os handler det ikke kun om at finde en interim Group Controller. Du skal finde den rette interim koncerncontroller. Hos Brightmill kan vi love, at det gør vi, fordi vi har en solid proces med en række obligatoriske, veldefinerede trin.

For at finde den rigtige kandidat til hvert job skal vi forstå, hvad vores kunder har brug for. Vi er nødt til at skabe en fælles forståelse af behov og krav. Det gør vi ved hjælp af vores internt udviklede værktøj til udarbejdelse af digitale kravprofiler. Med denne kravprofil som udgangspunkt gik vi derefter i gang med aktivt at afsøge markedet for at finde den interim manager, der passer bedst til den aktuelle jobbeskrivelse. Vi annoncerer aldrig, men vi opsøger folk.

Når vi har fundet egnede kandidater, gennemfører vi en komplet rekrutteringsproces, der omfatter kompetencebaserede interviews, baggrundskontrol og referencekontrol – alt sammen for at sikre, at hver af vores kunder får den rette konsulent.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Vi holder vores løfter

Vi har over ti års erfaring med interim management og er et af Sveriges førende vikarbureauer. Vores mål er at hjælpe dig hurtigt og effektivt med at finde den rette interimskonsulent til at løse dine behov. Vores effektive og moderne arbejdsmetoder og vores engagement i kvalitet sikrer, at vi ved, hvad vores kunder har brug for og ønsker.

Vi arbejder på en struktureret og effektiv måde for at levere hver gang. Vi ved, at de rette kompetencer hos vores konsulenter skaber værdi for vores kunder! Når du hyrer Brightmill, kan du forvente en erfaren og pålidelig leverandør af midlertidige tjenester. En pålidelig partner, som har veletablerede procedurer for kommunikation og opfølgning, og som holder det, vi lover. Det gør os til en pålidelig partner.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Vi havde brug for hurtig forstærkning i en begrænset periode og er meget tilfredse med hjælpen, adfærden og den person, der kom til os som konsulent.

Ulrica Messing, Kosta Boda Art Hotel

Verificeret

God og klar dialog om krav og ressourcer. Let at have med at gøre.

Åsa Nordström, Alelion Energy Systems

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Hurtigere resultater med foreløbige

Den mest almindelige grund til at ansætte en midlertidig leder er stadigvæk midlertidige ledige stillinger. En midlertidig konsulent kan dog også være en effektiv og hurtig løsning i andre sammenhænge. Måske har virksomheden brug for en større transformation eller står over for konkrete forretningsmæssige udfordringer? Under alle omstændigheder er en midlertidig løsning en effektiv og efterhånden velafprøvet metode til at hæve kompetenceniveauet. Dette giver kunden mulighed for at imødegå de udfordringer, de står over for, med en høj grad af fleksibilitet.

Med en kvalificeret interimskonsulent kan du med kort varsel få en erfaren leder med dokumenteret ledelseserfaring ind. En person, der hurtigt kan blive operationel og opnå resultater inden for en klart defineret mission. En midlertidig konsulent har ikke kun en god forståelse for de udfordringer, der kan være. De har også ofte tidligere erfaring med, hvordan man bedst løser lignende udfordringer, hvilket kan fremskynde de ønskede resultater.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim Group Controller

Vores netværk af vikaransatte kandidater dækker hele Sverige. Da vi har kunder i hele Sverige, har vi i lang tid arbejdet målrettet på at skabe en meget god geografisk dækning af vores kandidater for at kunne imødekomme vores kunders behov.

Efter 10 år med fuldt fokus på interim management har vi arbejdet med næsten alle brancher.

Vi er vant til at håndtere fortrolige opgaver og har procedurer, der gør det muligt for os at arbejde uden at nævne klienten. Vi har også procedurer for underskrivelse af fortrolighedsaftaler, når vi når til denne fase af processen - alt sammen for at sikre den diskretion, der ønskes i hver enkelt opgave.

Vi har en solid rekrutteringsproces, hvor vi kvalitetssikrer vores kandidater gennem kompetencebaserede interviews, baggrundskontrol og referencekontrol. Alt forelægges skriftligt for kunden.

Vi har en etableret og kontraktmæssigt reguleret klageproces, som vi følger. Det er meget sjældent, at en interimskonsulent skal udskiftes, men når det sker, sker det i overensstemmelse med den foreskrevne proces med gennemsigtighed, effektivitet og professionalisme som nøgleord.

Andre roller indenfor Økonomi