Hjem

>

Services

>

Interim Business Controller

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim Business Controller

Præcis matchning til ethvert behov

Bredt netværk af controllere i hele Danmark

10+ års erfaring som interim

Altid høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Leder I efter en erfaren Business Controller?

En interim business controller skal være dygtig til at analysere på virksomhedens økonomi og kommunikere tallenes betydning til ledelsen som udgangspunkt for at skabe forandringer. I vores konsulentnetværk har vi erfarne kontrollører, som er vant til hurtigt at sætte sig ind i komplekse virksomheder.

Ud over de traditionelle controlleropgaver kan en interim konsulent også hjælpe med at forbedre og effektivisere arbejdsgange og processer i økonomistyringen. Ud fra jeres specifikke behov kan vi hurtigt hjælpe med at matche den rette person til opgaven.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Metsä Board
Toyota Material Handling
Intrum
AJ Produkter
Samsung Electronics
Stena Recycling

Konsensus og dialog

Brightmills kundesamarbejde er præget af dialog, klarhed og professionalisme. Med ti år i branchen kender vi det danske interim marked. Vi har en robust proces med en række obligatoriske arbejdsgange for at sikre kvaliteten i alle led. Derudover har vi en velafprøvet systemunderstøttelse, der er designet til at støtte vores executive recruiters.

For at kunne finde den rette kandidat er vi omhyggelige med at sikre konsensus med kunden om krav og behov allerede fra starten af opgaven. Det gør vi ved at udarbejde en kravspecifikation. Til hjælp har vi vores skræddersyede digitale profilværktøj. Det gør det muligt at øjeblikkeligt definere og evaluere kompetencer og andre krav. Når kravspecifikationen er formuleret, begynder vi at lede efter de rette kandidater.

Hos Brightmill arbejder vi med search. Vi opsøger aktivt de kandidater, som vi mener matcher kravene til kompetenceprofilen. Derefter gennemfører vi en fuld rekrutteringsproces i overensstemmelse med alle spillets regler. Vi kommer gerne med råd og anbefalinger under hele processen. I er velkomne til at spørge os!

Løft vidensniveauet i teamet

Uanset om det drejer sig om en midlertidigt ubesat funktion eller specifikke forretningsudfordringer, kan man til tider have brug for hjælp til at se situationer og udfordringer i et nyt lys. En måde at gøre dette på er at hente en interim specialist ind. En konsulent, der kender håndværket som sin egen bukselomme og har tidligere erfaring med at håndtere lignende udfordringer.

Mange af Brightmills kunder giver udtryk for, at vidensniveauet i gruppen hæves, når man henter en interim konsulent ind, da de hurtigt kan sætte sig ind i deres opgave og samtidig tage det fulde operationelle ansvar for deres ansvarsområder. Udbyttet for vores kunde er værdiskabende aktiviteter og umiddelbar videnudvikling.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Vores løfte til jer som kunde

Vores mål er at skabeøget værdi ved at tilføre vores kunder de rette kompetencer! Når I hyrer Brightmill, kan I forvente en erfaren samarbejdspartner med veletablerede procedurer for kommunikation og opfølgning. Vores arbejdsprocesser er solide og velafprøvede.

Vi har over ti års erfaring med interim management og er et af de førende interim bureauer i Norden. Vores mål er hurtigt og effektivt at hjælpe jer med at finde den rette interim konsulent til at løse jeres behov. Vores effektive og moderne arbejdsmetoder og vores målrettede kvalitetssikring gør, at vi ved, hvad vores kunder har brug for og ønsker.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Vores samarbejde med Brightmill har været helt fantastisk, og det er dejligt at arbejde med folk, der er gode til deres arbejde! Jeg anbefaler dem til alle, der har brug for hurtige og nemme rekrutteringer.

Josefine Gustafson, Jefferson AB (Relatable)

Verificeret

Hurtigt svar på forespørgsler.

Per Wennersten, Ramén Valves

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Fleksibilitet og effektivitet

Har I brug for en erfaren interim konsulent i en begrænset tidsperiode? Kontakt os i Brightmill, så sørger vi for at finde den kompetence, I leder efter!

En almindelig misforståelse er, at interim opgaver altid er af driftsmæssig karakter. At man i interimfunktionen først og fremmest skal opretholde de eksisterende procedurer og arbejdsgange. Det kan naturligvis være tilfældet. Men for mange af vores kunder har at hente en interim konsulent ind imidlertid vist sig at være en effektiv måde at sætte fart på implementationer og fokusere på resultater. Samtidig er tilgangen fleksibel og tilpasset de konkrete behov.

En interim konsulent har ofte en lang erhvervserfaring fra specifikke roller og brancher. Konsulentens tidligere erfaring matches med kundens specifikke behov for at sikre hastighed, effektivitet og kvalitet i vores opgavelevering. Med en interim konsulent får I som kunde en senior aktør, der kan skabe nye perspektiver og effektivt byde ind med værdiskabende initiativer.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim Business Controller

Hos Brightmill har vi ikke faste priser, men fastsætter priserne i samråd med kandidaten ud fra den enkelte opgave og kunde. Vi forsøger altid at sætte opgaverne i udbud blandt vores kandidater for at kunne tilbyde vores kunder omkostningseffektive løsninger.

De fleste kandidater i vores netværk ønsker opgaver på fuld tids, men der findes også dem, der foretrækker opgaver på deltid. Deltidsopgaver kan medføre, at udvalget af kandidater bliver noget mindre, men vi løser normalt også disse opgaver.

Efter 10 år med fuldt fokus på interim management er der kun få brancher, vi ikke har arbejdet inden for. I modsætning til rekrutteringsfirmaer, der specialiserer sig inden for enkelte brancher, er vi specialister inden for interim.

Vi plejer at sige, at vi kan have en konsulent på plads inden for to uger. I de fleste tilfælde kan vi præsentere kandidater inden for få dage efter, vi er blevet forespurgt på opgaven.

Brightmill er specialiseret i interim management. Vi udfører ikke rekrutteringsopgaver.

Andre roller indenfor Økonomi