Hjem

>

Services

>

Interim CIO / IT‑chef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim CIO / IT‑chef

Træfsikker rekruttering til ethvert behov

Bredt netværk af IT-ansvarlige i hele Danmark

10+ års erfaring inden for interim management

Altid høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Søger I en interim CIO?

En interim CIO kan se muligheder og udvikle virksomheder gennem effektive teknologiske løsninger. Med udgangspunt i forretningen kan de udvikle it-strategier og forbedre processer. Mange opgaver kræver erfaring med digitalisering i komplekse miljøer og med at gennemføre omfattende forandringsarbejde. Det kræver dyb teknisk viden kombineret med stærke lederevner. Hos Brightmill har vi et stort udvalg af forretningsorienterede CIO'er og IT-chefer med en dyb forståelse af kompleksiteten inden for IT. Vi har også leveret mange interim ledere indenfor IT.

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Toyota Material Handling
Samsung Electronics
NKT HV Cables
Systemair
AJ Produkter
Unilabs

Sådan finder vi den rigtige konsulent

For at finde den rette interim manager inden for IT er vi nødt til at forventningsafstemme behov og krav tidligt i processen. Det gør vi sammen med kunden ved at udarbejde en kravprofil for den pågældende opgave. Vores egetudviklede profilværktøj hjælper os med tydeligt at definere og vægte kompetencer for den givne rolle. Hos Brightmill har vi en ansættelsesproces med en række obligatoriske trin. Vi har også en omfattende systemunderstøttelse, der er designet til at støtte vores senior rekrutteringskonsulenter og garantere kvalitet gennem hele processen.

Hos Brightmill er vi opsøgende med search som vores metode til at finde egnede kandidater til vores opgaver. Brightmills samarbejde med kunderne bygger på professionalisme og hurtighed. Det er i hvert fald den feedback, vi får fra vores kunder på Trustpilot, når vi beder dem om at vurdere, hvordan samarbejdet med Brightmill har fungeret. Med mere end ti år i branchen har vi et indgående kendskab til interim markedet. Vi tør godt love, at vi finder den perfekte konsulent hver gang.

Netværk af kvalificerede kandidater

Hos Brightmill er vi stolte af det brede netværk af senior interim managers , som vi har opbygget. Vores kandidater udvælges, fordi deres kompetencer og erfaring passer godt til vores interimopgaver, og vores geografiske dækning er rigtig god. Udgangspunktet for interimansættelser er ofte, at det skal gå hurtigt.

Vi plejer at sige, at vi kan have en konsulent på stedet inden for to uger. Vi præsenterer ofte de første kandidater inden for 48 timer. Det kan vi på basis af vores netværk af kandidater, især fordi vi har overblik over deres tilgængelighed. Det betyder, at vi ved hvorvidt de er til rådighed for nye opgaver eller har travlt andre steder. På denne måde kan vi effektivt finde frem til, hvem vi skal kontakte. Det hjælper os med at holde tempoet og kvaliteten oppe.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Vores løfte til dig

Vores fokus er at hjælpe dig med hurtigt og effektivt at finde den rette interim konsulent til at opfylde dine behov. Når du hyrer Brightmill, får du tilknyttet en rådgivende specialist med veletablerede arbejdsprocesser og rutiner for kommunikation og opfølgning. Med over ti års erfaring er vi et af Nordens førende interim selskaber.

Vi kender interim markedet som vores egen bukselomme. Vores arbejdsmetoder er moderne og effektive, og vores solide kvalitetsarbejde betyder, at vi ved, hvad vores kunder har brug for og ønsker. Men vi stopper ikke her. Vores ambition er at overgå dine forventninger.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Hurtig og kompetent dialog med Brightmill. Vi blev præsenteret for flere interessante kandidater og fik løst vores behov for en interim leder på en rigtig god måde.

Annika Zettermarck, Axfood IT

Verificeret

Vi fik meget hurtigt arbejdet os frem til at få præsenteret kvalificerede kandidater.

Paola Klevstig, Tyresö kommun

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

Øget værdi med den rigtige interim leder

Historisk set er en managementkonsulent blevet inddraget, når der har været behov for at udvikle virksomheden. Forbundet med store omkostninger har man hentet specialistkompetence inden for et bestemt område ind og har således kunnet forbedre sin forretning. Også en interimløsning kan være en hurtig og effektiv måde at hæve kompetenceniveauet i en organisation på.

Ved at ansætte en dygtig interimkonsulent kan man hurtigt få en erfaren interim leder eller specialist ind, som kan påtage sig en linjeopgave, eller som kan arbejde på afgrænsede projekter. Med sin senioritet, kompetencer og brancheerfaring har en interim konsulent ofte en solid indsigt i de udfordringer, der er forbundet med en bestemt type organisation. Dette kombineret med erfaring med, hvordan man bedst håndterer udfordringerne i dem, betyder, at en midlertidig konsulent kan bidrage til både vidensudvikling og værdiskabelse.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim CIO / IT‑chef

Efter 10 år med fokus på interim management har vi løst opgaver inden for de fleste brancher.

Den offentlige sektor er et af vores fokusområder. Vi har vundet rammeaftaler som leverandør til en række offentlige organisationer, så som myndigheder, regioner, kommuner og offentlige selskaber.

Vederlaget fastsættes fra opgave til opgave i dialog med kunden og konsulenten.

Nej. Takket være vores brede netværk af kandidater er vi i stand til at konkurrenceudsætte alle opgaver.

Det vigtigste er at vælge et kvalitetssikret rekrutteringsbureau, der har specialiseret sig i interimløsninger. Hos Brightmill har vi en etableret proces til udvikling af en kravprofiler og vi har rutiner for hele rekrutteringsprocessen. Dette sikrer en hurtig og præcis løsning.

Andre roller indenfor IT & Teknologi