Hjem

>

Services

>

Interim Accounting Manager

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Interim Accounting Manager

Målrettet rekruttering til ethvert behov

Bredt netværk af konsulenter i hele Danmark

Mere end 10 års erfaring inden for interim management

Altid høj kvalitet og hurtige processer

Foretag en forespørgsel

Vi kontakter dig inden for 2 timer (kontortid)

Har du brug for en interim regnskabschef?

At påtage sig en opgave som interim regnskabschef kræver både ekspertise og bredde. I vores konsulentnetværk har vi kvalificerede regnskabschefer, der er vant til at have et overordnet regnskabsansvar, ofte kombineret med personaleansvar. Nogle interim konsulenter har stor ekspertise inden for koncernregnskab og konsolidering på koncernniveau og påtager sig kun opgaver som koncernregnskabschefer.

En erfaren interim konsulent bidrager også ofte med at forbedre procedurer og processer ud fra deres brede erhvervserfaring og faglige spidskompetencer inden for regnskab. Vi kan hurtigt hjælpe dig med at finde den rette kandidat, uanset hvilket regelsæt du følger (K3, IFRS, US GAAP eller statslige regler).

Vi arbejder med både store og små kunder. Inden for de fleste brancher og sektorer.

Nordic Sugar
Carlsberg
AJ Produkter
Unilabs
Samsung Electronics
Systemair

Vi forstår dine behov

Hos Brightmill har vi en gennemprøvet arbejdsmetode, der sikrer kvaliteten i hele processen. Vi har også et omfattende supportsystem, der er designet til at hjælpe vores executive recruiters i processen. Vi searcher målrettet for at finde egnede kandidater, som vi mener bedst vil matche stillingens kravspecifikation.

For at finde den rigtige kandidat skal vi til fulde forstå kundens behov og krav tidligt i processen. Det gør vi sammen med kunden, når vi udarbejder en kravspecifikation. I vores profilværktøj kan vi sammen definere og vægte kompetencerne og afdække opgaven ned i detaljen.

Brightmills samarbejde med sine kunder er kendetegnet ved professionalisme og hurtighed. Det er i hvert fald de ord, som vores kunder bruger til at beskrive os i deres Trustpilot-anmeldelser. Med ti år i branchen kender vi markedet og dets særpræg. Det gør, at vi kan bistå med råd og anbefalinger hele vejen gennem processen. Vi føler os trygge ved love vores kunder, at vi finder den perfekte konsulent. Hver gang.

Levering af højeste kvalitet

I forbindelse med interim-ansættelser er behovet ofte presserende. Derfor skal vi kunne handle hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har veludviklede digitale metoder, der understøtter hvert eneste trin i rekrutteringsprocessen, og vores executive recruiters har alle solid erfaring med kompetencebaseret rekruttering. Med deres erfaring og lydhørhed over for kundens behov sikrer de, at Brightmills rekrutteringsprocesser er præget af forretningsorienteret professionalisme.

Vi ved, at interim kandidater på markedet er forsigtige, når de skal vælge, hvilken partner de vil arbejde sammen med. Derfor gør vi os umage for at kunne tilbyde vores kandidater de mest interessante opgaver. For når vi kan gøre det, ved vi, at vi tiltrækker de bedste kandidater på markedet. Brightmills netværk er fordelt over hele Danmark, og vores kandidater er nøje udvalgt, så deres profiler matcher de opgaver, som vi formidler. Med de rigtige kandidater i netværket og velfungerende search-processer har vi skabt de bedst mulige betingelser for at skaffe vores kunder den rigtige konsulent.

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Altid

Altid

Professionelle

Ofte

Ofte

Ofte

Altid

Forretningsorienterede rekrutteringskonsulenter

Nogle gange

Nogle gange

Nogle gange

Altid

Transparente kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Nogle gange

Altid

Hvorfor Brightmill?

Traditionelle rekrutteringsbureauer

Intern rekruttering

Interimsspecialister

Sjældent

Aldrig

Konsulentnetværk

Aldrig

Aldrig

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Aldrig

Hurtige processer

Sjældent

Sjældent

Profesionella

Ofte

Ofte

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Sjældent

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Sjældent

Konkurrenter

Brightmill

Interimsspecialister

Altid

Altid

Konsulentnetværk

Ofte

Altid

Fuldt digitaliseret

Nogle gange

Altid

Hurtige processer

Altid

Altid

Fagfolk

Ofte

Altid

Rekrutteringsansvarlig for virksomhedsrådgivning

Nogle gange

Altid

Gennemsigtige kundeanmeldelser

Nogle gange

Altid

Vores løfte til vores kunder

Når du engagerer Brightmill, kan du forvente en erfaren og rådgivende medspiller med veletablerede processer for opgaveløsningen og procedurer for kommunikation og opfølgning. Med over ti års erfaring er vi et af sordend førende interim-bureauer. Vores fokus er at hjælpe dig med hurtigt og effektivt at finde den rette interimkonsulent til at opfylde dine behov. Vores arbejdsmetoder er moderne og effektive, og vores solide kvalitetsarbejde betyder, at vi ved, hvad vores kunder har brug for og ønsker.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Bedømmelse 

4.8

 af 5  |  

240

 anmeldelser

Anmeldelser af Brightmill

Trustpilot 5-stjernet rating

Verificeret

Hurtig levering og feedback. Stor tålmodighed og professionel opførsel! Tak, Hanna!

Zuzanna Slotwinska, Sika

Verificeret

Respektfuldt gensidigt samarbejde
Samspillet fungerer rigtig godt. Gode dialoger for at sikre konsensus om behovene. En tæt opfølgning og en proaktiv tilgang, hvis tingene ikke helt fungerer.

Petra Asplund Eriksson, Värmdö kommun

Vores arbejdsproces

Der foretages en omfattende behovsanalyse ved den første kontakt. Takket være vores lange erfaring og erfarne rekrutteringskonsulenter er vi i stand til hurtigt at forstå dine behov og rådgive dig om eventuelle spørgsmål eller overvejelser.

På baggrund af behovsanalysen udarbejder vi, helst sammen med kunden i realtid, en kravprofil, som definerer kravene til kompetencer og erfaring. Kravprofilen danner derefter grundlaget for den videre proces gennem dialog med kandidaterne, præsentationer af kandidaterne, referencetagning og opfølgning under interimopgaven.

Ved interim rekruttering skal tingene gå hurtigt. Hemmeligheden er at have et stort netværk af kandidater med opdaterede oplysninger om deres kompetence og tilgængelighed. Det har vi på Brightmill. For at finde de bedste kandidater er vi altid afhængige af vores eget netværk af nøje udvalgte kandidater i hele Danmark. Vi arbejder hurtigt og effektivt takket være vores egenudviklede IT platform, som gør os præcise og tidseffektive.

For at gøre udvælgelsesprocessen så effektiv som muligt bruger vi vores digitale profilværktøj til at sammenligne kandidaternes kompetencer med kravprofilen. Dette giver os mulighed for at sikre objektivitet i udvælgelsesprocessen og for at sikre, at de ansøgere, vi kontakter, har en relevant profil.

Hos Brightmill arbejder vi udelukkende med kompetencebaseret rekruttering. Den ansvarlige senior rekrutteringskonsulent interviewer kandidaterne og udarbejder en klar kandidatprofil som supplement til kandidatens CV. Brightmill præsenterer de mest interessante kandidater for kunden.

Kunden interviewer de udvalgte kandidater og udvælger den endelige kandidat.

Brightmill foretager referencekontrol af den endelige kandidat. Denne baseres tillige på kravprofilen og suppleres af en række generiske spørgsmål, som er opsummeret skriftligt i et let forståeligt format.

Aftalen underskrives digitalt med kunden og derefter med konsulenten. Brightmill tilbyder også hjælp til opstart og onboarding.

En omkostningseffektiv og værdiskabende model

Nogle gange er der behov for hurtigt at genetablere kompetencer, som man har mistet. Så er en interimløsning den bedste måde at komme videre på. Ved at træffe beslutningen om at ansætte en kvalificeret interimkonsulent kan du med kort varsel finde en erfaren leder med dokumenteret ledelseserfaring, som hurtigt kan gå operationelt ind og levere resultater inden for en klart defineret mission.

En interimløsning er også god til at håndtere de udfordringer, du aktuelt står over for, med en høj grad af fleksibilitet og effektivitet. Med sin erhvervserfaring, ekspertise og sit branchekendskab har en interimkonsulent ikke kun en god forståelse for de udfordringer, der kan være. De har også tidligere erfaring med, hvordan man bedst håndterer dem. På denne måde kan en interimkonsulent levere de mest effektive tilgange til at skabe udvikling og opfylde mål.

Send en forespørgsel

Har du brug for hjælp til hurtigt at finde den rette interim konsulent? Vi har specialiseret os i interim management og har over ti år i branchen.

Ring til os på 20 16 75 85 eller lav en forespørgsel her, og vi kontakter dig inden for 2 timer (i kontortid). Alle oplysninger, som du giver os, behandles fortroligt.

Inquiry - DK

Ofte stillede spørgsmål og svar om

Interim Accounting Manager

Efter 10 år med fuldt fokus på interim management er der kun få brancher og sektorer, vi ikke har udført opgaver inden for.

Den offentlige sektor er et af vores fokusområder. Vi har vundet rammeaftaler som leverandør til en række offentlige organisationer som kommuner, myndigheder og kommunale selskaber, og vi deltager også i offentlige indkøb og direkte indkøb.

Vi har ingen faste gebyrniveauer. Vederlaget fastsættes fra opgave til opgave i dialog med kunden og konsulenten.

Brightmill er specialiseret i interim management. Vi ansætter ikke permanent.

Vi har faste procedurer for at arbejde effektivt og med succes uden at nævne klienten og en veletableret praksis for at underskrive fortrolighedsaftaler med relevante kandidater, når vi kommer til det punkt i processen. Vi sikrer, at vores kunder får den diskretion, de ønsker i hver enkelt opgave.

Andre roller indenfor Økonomi